Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašena koza

GSS spasio kozu zarobljenu na stijeni kod Masleničkog mosta

gss zadar, spašavanje koze
Foto: GSS
1/3
14.01.2011.
u 13:25

- Kad smo došli na teren i locirali kozu iz barke lokalnog mještanina, spustili smo spasioca konopom 70 metara po strmim liticama i spasili je - kažu iz GSS-a

ZADAR - Zadarski je GSS u petak ujutro, nakon dojave stanovnika Maslenice, spasio kozu koja je najvjerojatnije tjedan dana bila zarobljena na strmoj stijeni. GSS-ovce je o svemu obavijestio maslenički ribar koji je posljednjih dana za lova na lignje viđao kozu na, kako navodi GSS, polici strme stijene pokraj novog Masleničkog mosta.

- Koza nije šest do sedam dana mogla sići sa stijene na sigurno i bila je izgladnjela, pa smo izašli na teren u devet sati kako bismo u svojim mogućnostima pomogli jadnoj životinji. Kad smo došli na teren i locirali je iz barke lokalnog mještanina, spustili smo spasioca konopom 70 metara po strmim liticama do police stijene na kojoj se nalazila koza. On joj je pomogao da se popne na put i sigurno se vrati matičnom stadu. Akcija je završila u 10.30 sati, a sudjelovala su četvorica pripadnika - istakli su iz zadarskog GSS-a.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
MINERVA
20:41 14.01.2011.

Ma GSS-ovci su pravi...neka pokažu ljudima kako se požrtvovano i sa srcem radi posao. Jedni od rijetkih koji stvarno rade,a ne zabušavaju.

CV
cvijece
22:17 14.01.2011.

GSS-ovci - baš ste nas razgalili,evo gasimo računalo prije počinka s osmjehom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije