Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za ljubitelje kocke

Gruzijski Batumi Las Vegas je na Crnom moru

komemoracija Darko Glavan, Miroslav Gašparović
Foto: Marko Lukunić
1/2
11.09.2013.
u 08:15

Na obalnoj promenadi stalno se grade novi, milijarde vrijedni hoteli, noćni klubovi i casina. To privlači turiste iz cijele regije - iz Armenije, Irana, Azerbejdžana...

Gruzijski grad Batumi na obali Crnog mora doživljava neviđeni procvat. Otkako je otvorena granica prema Turskoj u njega dolazi sve više turista. Na obalnoj promenadi stalno se grade novi, milijarde vrijedni hoteli, noćni klubovi i casina. To privlači turiste iz cijele regije - iz Armenije, Irana, Azerbejdžana, ali najviše ih, pogotovo muških, ipak dolazi iz Turske.

Kao i u cijeloj Gruziji, prostitucija je u Batumiju ilegalna, ali se tolerira. Turci stoga dolaze u velikom broju da bi uživali u voću koje im je kod kuće zabranjeno. To grad Batumi i turskog glavnog konzula u Gruziji stavljaju pred nove izazove. Potonjem se učestalo javljaju supruge koje su zabrinute zbog nestanka svojih muževa.

>>\'Poludio\' u kockarnici pa razbio aparat za igranje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije