Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veelje kod grubišića

Grubišić: Nisam ukrao glasove HDZ-u, nego je narod progledao

don grubišić (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
04.12.2011.
u 19:46

Ja sam mislio da ću dobiti 50 posto, ali zadovoljan sam i ako uđem u Sabor – kazao je don Ivan

Veselo i radosno je bilo na splitskim Gripama u stožeru don Ivana Grubišića. Luky je pjevao "Moja domovina" i "Cili je Split rascvala grana", a prof. Roko Markovina, predavač na FESB-dragom prijatelju, don Ivanu, recitirao je svoju pjesmu. Uz kolače i grickalice pjevalo se, sviralo na klaviru  i pljeskalo uspjehu Nezavisne liste dr. sci Ivana Grubišića  "Za čovjeka nadasve".

 - Pravo duhovno proljeće počelo je ovim izborima. Nastojat ćemo da svima bude bolje. Ako sam uzeo glasove HDZ-u, kako neki to kažu, ne smatram to krađom, nego je narod progledao, rekao je don Ivan Grubišić.

Zadovoljan  je razultatima izbora, no ipak naglašava kako je narod opet birao iste i kako će biti samo kozmetike, a ne korjenitih promjena.

- Glavno da je počelo, a počelo je dobro, kazao je don Ivan Grubišić praćen burnim pljeskom okupljenih.

Možda će biti najstariji zastupnik u Saboru i otvoriti njegovu prvu sjednicu u novom  sazivu. Bit će poručuje pravi narodni zastupnik. No, neće napustiti 18-godišnju tradiciju, svakog će utorka i nadalje u tvrđavi Gripe držati svoja predavanja. 

Iznenađen je ako je HDZ u X izbornoj jedinici osvojio 7 mandata. 

- HDZ i Kukuriku bi, kako ribari kažu, trebao skupiti tunje i otići. Jer ovo što su učinili od Hrvatske je sramota, veli don Ivan.

- Mi ćemo ići spavati mirne savjesti, a večeras jako puno ljudi u Hrvatskoj nema mirnu savjest. Mi je imamo zahvaljujući don Ivanu Grubišiću, tvrdi  Drago Pilsel, direktor njegove kampanje. 

A, Luky svira gitaru i pjeva poznatu "Give peace a chance"...

Mislio sam da ću dobiti 50 posto glasova

– Premda jedna lasta ne čini proljeće, kada bi bile dvije, moglo bi početi proljeće makar bila jesen – rekao je don Ivan Grubišić komentirajući izlazne ankete parlamentarnih izbora. U vlastitoj izbornoj jedinici dobio je jedan, a možda čak i dva mjesta u Saboru.

– Ja sam mislio da ću dobiti 50 posto, ali zadovoljni smo što smo osvojili tri mandata. Reforme koje tražimo izuzetno su značajne za napredak Hrvatske. Nećemo koalirati ni sa kim u Saboru, radi se o principima koje nipošto nećemo dovoditi u pitanje - kazao je don Ivan Grubišić.

Naglašava da će tražiti osnivanje saborskog odbora za financije koje će biti iznad Ministarstva financija i koji bi pazio na to što se i kako troši.

– Ovi što su do sada bili na vlasti toliko su se zadužili da smo na rubu propasti – oštro je upozorio Grubišić.

Komentara 40

DE
dejavu
20:36 04.12.2011.

VAT !? bat vi vont van mor mandat ! .....pliz&on maj niz ! ...pliz.... buhuhu , bat vaj nobadi lavs me bhu hu huuuuuuu.....

MA
margaritas
13:11 05.12.2011.

grubisica su financirali isti oni koji su antu dapica i prkacina htjeli vratiti u politiku

KR
kresimirica
13:23 05.12.2011.

Pilsel u NEOVISNOJ? Ha, ha, ha, ha, ha... kaj u neovisnoj levici? Ha, ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije