Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O političkoj trgovini

Grmoja: Bandić skuplja sve "otpadnike" po Saboru

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.10.2018.
u 12:55

Istaknuo je i da Most nikada neće odustati od ideala na kojima je izgrađen i uvijek će upozoravati na ovakve sramotne i po demokraciju opasne pojave

Sramotan način na koji Milan Bandić i Andrej Plenković kupuju zastupnike u Saboru pljuvačka je na toj instituciji hrvatske državnosti i svodi je na tržnicu ili stočni sajam, komentirao je danas Mostov politički tajnik Nikola Grmoja vijest da se će se Milanka Opačić koja je nedavno napustila SDP priključiti stranci Milana Bandića koji skuplja sve “otpadnike” po Saboru i svakim danom ima sve brojniji klub.

- To ujedno pokazuje koliko je etički nedostižan potez 12 Mostovih zastupnika koji su odbili preslagivanje i potpisali za raspuštanje Hrvatskog sabora nakon HDZ-ovog rušenja Tihomira Oreškovića. Od te dvanaestorice čak pet više nije u Saboru, a mogli su još uvijek uživati saborske plaće i povlastice da su postupili kao Zdravko Ronko, Marija Puh ili Milanka Opačić - kazao je Grmoja.
 
Most nikada neće odustati od ideala na kojima je izgrađen i uvijek će upozoravati na ovakve sramotne i po demokraciju opasne pojave, zaključuje Mostovac.

Komentara 19

TE
teoodd
13:24 27.10.2018.

Mozda pokupi i njega kad bude kupio smece

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
13:32 27.10.2018.

Jooooj boli li ga Plenkijev vritnjak 😂😂😂

KO
koraknaprijed
15:41 27.10.2018.

Kad bude kupio lešinare onda će prvo doći po tebe i Petrova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije