Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Grlić-Radman: svaki Hrvat zna da je izvršena velikosrpska agresija na Hrvatsku

Goran Grlić Radman na konferenciji o suspenziji Elizabete Mađarević
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
21.08.2019.
u 15:08

Aleksandar Vučić je navode o tome da je zatražio od Kolinde Grabar-Kitarović da se prestane govoriti o velikosrpskoj agresiji potvrdio za Prvu srpsku televiziju.

Novi šef hrvatske diplomacije Gordan Grlić-Radman rekao je u srijedu da svaki Hrvat zna da je izvršena velikosrpska agresija Miloševića režima u Hrvatskoj i da je siguran da tako govori i predsjednica, komentirajući medijske napise da je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić zatražio Kolindu Grabar-Kitarović da se prestane cijelo vrijeme govoriti o velikosrpskoj agresiji.

"Svaki Hrvat zna da je to bila velikosrpska agresija Miloševićeva režima. Mi smo vodili Domovinski, obrambeni rat", rekao je Grlić-Radman i dodao da je siguran da i "predsjednica tako govori". 

Nije bio upoznat s time da je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, prema pisanju hrvatskog tjednika Nacionala, zatražio hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović da se ne koristi stalno izraz "velikosrpska agresija". Vučić je te navode potvrdio za Prvu srpsku televiziju.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Grlić Radman je komentirao i objavljenu imovinsku karticu po kojoj ukupna vrijednost imovine ministra i njegove supruge iznosi oko 28,5 milijuna kuna. 

Rekao je da je mjesec dana radio na tome sa stručnjacima i odvjetnicima "upravo zbog znatiželje i transparentnosti, javnost je na to osjetljiva". 

Novi šef hrvatske diplomacije rekao je da je sve odrađeno po propisima i da se "nema što kriti".

"Ono što vas uvjeravam je da će moja imovinska kartica biti puno manja kad prestanem biti ministar", zaključio je ministar. 

Komentara 80

TU
tuzo10
16:45 21.08.2019.

Ovo cijenim, ovako jasne stavove koji kratko i jasno dovoljno govore

BO
Bojance
16:56 21.08.2019.

Nećete u Čavoglave niste Niprije!

DU
Deleted user
15:57 21.08.2019.

Da da tako to vi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije