Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI SKANDAL U REGIJI
Povratak na članak

Grlić Radman o Janšinom non-paperu za BiH: 'Postoji samo jedan važan dokument po tom pitanju'

Ministar je najavio i dostavu cjepiva protiv koronavirusa koje će Hrvatska, nakon političke odluke Vlade, uskoro donirati BiH

Komentari 7

XI
xibau
19:45 19.04.2021.

dan danas nije poznat stav hdz-a jesu za 3. entitet ili ne.....a da oni su za ono kaj brisel naredi jer šef im je briselski namjesnik

VL
OV
ovcalila
20:02 19.04.2021.

HDZ I BH ekipa nisu za djeljenje jer kuda da zbrišu kad do kraja opljačkaju Hrvatsku, odu među svoje i smiju se hrvatima.

VL
MI
MiloDijete555
20:04 19.04.2021.

nemamo dovoljno cijepiva ni za nas, a oni bi donirali to bih

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
20:29 19.04.2021.

Vidi, vidi mijenjali bi politički (izborni) sustav, al unutarnje granice i kompetencije ne. To ispade ko iz one poruke na zidu vojničkog zahoda, "rekao je čika Sima da će j...".

VL
RE
realisticki
06:39 20.04.2021.

"Ministar BiH poslova" Grlić Radman, samo ponekad vrši dužnost Ministra vanjskih poslova, što mu je i glavna dužnost.

VL
MN
Mr.NO
19:47 19.04.2021.

Mišo Hrastov je hrvatski branitelj i junak!Kada je bilo najteže branio je svoj grad od velikosrpske žgadije!U jednoj situaciji pri pokušaju ulaska srboarmije u grad Karlovac 91.e i pomoći opkoljenim im kasarnama iz kojih je razaran grad i snajperima ubijani njegovi građani,Hrastov i dečki su na Koranskom mostu zarobili 3Oak srboarmijskih rezervista ,12 ih se opiralo pa su eliminirani. Na žalost pokvareno hr krivosuđe -kurvosuđe sudi Hrastovu za neakakav nebulozni "zločin" nad zločincima i traže od njega da državi koju je branio vrati nebuloznu "odštetu"! Stop lažnim i korumpiranim sudijama i političarima u Hrvatskoj!Hrastov je HEROJ!

VL
KM
klinicki.mrtav
19:47 19.04.2021.

Vidi nigdje ni riječi o propalom pokušaju vojnog udara u Bjelorusiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.