Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlouporabio un
Povratak na članak

Grlić-Radman: Komšić je iznio svoj osobni stav kada je govorio o NDH

Grlić-Radman istaknuo je da u svakom demokratskom društvu postoje "pojedinci koji odstupaju od dominantnih vrijednosti za koje se zalaže pojedino demokratsko društvo", a da Hrvatska oduvijek osuđuje sve totalitarne režime.

Komentari 9

DI
didokvatrič
15:02 30.09.2019.

Svuda Hrvatske žrtve,stotine tisuća kostura Hrvata sjedi i čeka istinu.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
18:26 29.09.2019.

Što, Sejdo opet u defanzivi, tko još drži do mišljenja i reminiscencija tog lika.

VL
IL
ilustrator
16:42 29.09.2019.

zašto naši političari uvijek ispadnu dudeki, kalimero zašto svaka suša može da se i stresa po hrvatskom narodu bez adekvatne reakcije...nevjerojatno

VL
BA
bakulušić
17:30 29.09.2019.

Komšić je iznio svoj stav, stav hrvatskih političara jugoslavenske provenijencije, stav hrvatskih medija - javnih i komercijalnih, stav njihovih kolumnista i stav svih onih koji ne vole Hrvatsku. On je svoj stav iznio u svijetu a ostali navedeni ga svakodnevno iznose i u Hrvatskoj i u svijetu. Na sljedećim izborima Hrvati moraju izabrati nekoga tko će tu ludost i pošast zaustaviti a počinitelje kazniti.

VL
GA
Gastarbeiter2
18:02 29.09.2019.

Ja ne znam što je to što je Komšić rekao a da je pogrešno? Pa kod u Hrvatskoj je revizionizam povijesti nešto što je potpuno normalno. A gospoda tzv. političari propuštaju to sve i dodvoravaju se svakojakoj bagri samo da bi bili ponovno izabrani, odnosno da bi mogli da završe pljačku do kraja i rasteraju ovo malo naroda što je ostalo a koji ne živi u Zagrebu, Splitu i još po nekom mjestu ili regiji u Hrvatskoj.

VL
BR
Brankko
03:54 30.09.2019.

Komšić je govorio o POJEDINCIMA u Hrvatskoj, a ne o cijeloj Hrvatskoj, i ne o svim Hrvatima, itd. Dakle, što je upitno za one koji ne pripadaju skupu tih "pojedinaca" o kojima govori Komšić? E, logike...

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
22:21 29.09.2019.

Zlocini genocida nikada ne zastarjevaju . Kako stvari sada stoje u medjunarodnom pravu Zeljko Komsic je potpuno u pravu . 1945 na nurberskom procesu priznata su samo dva genocida : nad Jevrejima i Romima. Ogromna ratna razaranja saveznika to jestest Crvene Armije i Anglo_saksonaca i ciscenje stanovnistva kao i bacanje atomskih bombi se tada nisu tretirali kao elementi genocida odnosno genocid. Sada su kriteriji za genocid jako poostreni i kristalno je jasno da je NDH bila genocidna tvorevina i vrsila genocid Srba , Roma i Jevreja . Pocelo je priznavanje i drugih genocida iz proslosti recimo u Ruandi ili protiv Jermena kojeg su ucinili Turci 1915 dakle dvadesetak godina prije Drugog Svjetskog Rata.

VL
TO
Toni66
17:59 29.09.2019.

Grlić-Radman: Komšić je iznio svoj osobni stav kada je govorio o NDH, nikako to nije izjavio u ime svetog Petra ili Pvla a pogotovo Papa mu to nije svjetovao .. Ja sam mislio da uvjek kad ja nekoga uvrrijedim ilili mu kažem odi mi u tri .... da je to osbni stav a ne stav elektre...............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.