Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Grkinja ukrala tuđu bebu iz rodilišta, ali je ubrzo uhićena

bebe
web
VL
Autor
Hrvoje Dečak
18.02.2010.
u 15:22

Beba je odnesena oko pet sati ujutro iz kolijevke smještene uz krevet njezine majke, koju je probudio tek odlazak kradljivice iz sobe za rodilje. Bolnica je ubrzo blokirana, ali je kradljivica uspjela bebu odnijeti kući, gdje je nakon nekoliko sati uhićena.

Grčka policija uhitila je u atenskom predgrađu Egaleo ženu koja je jučer iz rodilišta u središtu Atene ukrala bebu rođenu dan ranije, nakon čega je dijete vraćeno u bolnicu i predano majci.

Grčka ministrica zdravstva Mariliza Xenoyiannakoupoulou zapovjedila je hitnu istragu o tom slučaju, javila je agencija ANA, navodeći da su roditelji novorođenčeta albanske narodnosti, ali ne i pojedinosti o uhićenoj.

Dijete je odneseno oko pet sati ujutro iz kolijevke smještene uz krevet njezine majke, koju je probudio tek odlazak kradljivice iz sobe za rodilje. Bolnica je ubrzo blokirana, ali je kradljivica uspjela bebu odnijeti svojoj kući, gdje je nakon nekoliko sati uhićena.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:26 19.02.2010.

Ujio vuk magare.

SA
sadaive
09:33 19.02.2010.

Kako to da su grčkim pravoslavcima dobra albanska djeca,a šabanima nisu.Vjerojatno je riječ o sitnim kulturološkim razlikama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije