Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Kerum

'Grizem se što sam otišao na sučeljavanje, žena mi je rekla da ne idem!'

Željko Kerum
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
01.06.2017.
u 11:11

Napuštam prostoriju i mrmljam "pederčino", prepričao je Kerum svoje viđenje incidenta

Nakon incidenta na sučeljavanju Željka Keruma i Andre Krstulovića Opare u redakciji Slobodne Dalmacije, koje je završilo uvredama koje se čuju na audiosnimci, a kojima je Kerum zasuo Oparu, građanima se otvorenim pismom obratio Željko Kerum koji tvrdi da je upao u namještaljku te da je bio namjerno isprovociran.

– Jako sam potresen i žalostan zbog jučerašnjeg incidenta na sučeljavanju s Oparom. Osjećam potrebu da vam iznesem istinu – napisao je Kerum. 

– Naivno sam prihvatio sučeljavanje u Slobodnoj. Prilikom izlaska iz kuće, žena mi govori: "Nemoj ići na sučeljavanje, upravo sam doznala ankete, vodiš s 45 posto, a Opara je na 41 posto, namještaju ti igru!" Kažem: "Obeća' sam doć'" i odem. Sad se zbog toga grizem – prepričao je Kerum. 

– Dolazim, počinje snimanje, Opara me gleda agresivno. U pogledu mu se vidi suluda mržnja. U izlaganju sam mnogo bolji, uvjerljiviji, konkretniji i jasniji. Prolazi 50 minuta, Opara me provocira, pita šta ga ne gledam u oči (znate one baze šta me gledaš, šta me ne gledaš) – piše Kerum i nastavlja kako je izbjegavao provokaciju i rekao uredniku da se drže teme ili da će otići.

– Emisija se nastavlja, Opara i dalje provocira i vrijeđa. Upozoravam ga da prestane jer ću i ja njega počet' vrijeđati, a on neće da prestane i počinju uvrede. Urednik vidi da novinari ne mogu kontrolirati situaciju i završava emisiju. Prestaje snimanje, skidam mikrofon, Opara se diže, unosi mi se licem u lice! Računam da će me udariti. Kroz glavu mi prolazi priča kako je njegov predak u polju oparao nožem susjeda, tako su i dobili obiteljski nadimak Opara!

Izmičem se i kažem: "Šta gledaš? Dat ćeš kroše?" On viče: "Snimajte snimajte". Napuštam prostoriju i mrmlja: "pederčino" – prepričao je Kerum svoje viđenje incidenta i poručio sugrađanima da je to način na koji odrađuju izjavu premijera Plenkovića da će sve učiniti da dobiju Split.

Nakon incidenta Andro Krstulović Opara  otkazao je sva daljnja sučeljavanja sa Željkom Kerumom. 

Komentara 93

KO
koraknaprijed
11:58 01.06.2017.

U bilo kojoj pravno i politčko sređenoj zemlji ti ne bi kandidat za gradonačelnika jutros,.Zanimljiva je ova tišin akoja dolai iz redova "časnih" sDP-ovca koji su ponosno marširali u gay pardama,sad podržavju ovog bukača i sildžiju.

IL
ilijan1a
11:25 01.06.2017.

Splićani ne glasujte za tog luđaka...

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
11:28 01.06.2017.

Najbolje mi je ovo "Kroz glavu mi prolazi priča...", hahahaha, ma daj Kerume, tebi da nešto osim propuha prolazi kroz glavu, hahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije