Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOŠNO IMANJE

Svadbeni video otkrio u kakvom luksuzu živi Vinko Grgić, osumnjičeni iz afere Janaf

Svadbeni video Vinka Grgića
Foto: Screenshot
1/4
19.09.2020.
u 18:53

Grgićev svadbeni video, objavljen prije sedam godina, prikazuje njega i suprugu Magdalenu kako uživaju na prostranom imanju

SDP-ovom saborskom zastupniku i gradonačelniku Nove Gradiške Vinku Grgiću danas je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor, a za to se vrijeme proširio video koji pokazuje svu raskoš njegova imanja.

Grgićev svadbeni video, objavljen prije sedam godina, prikazuje njega i suprugu Magdalenu kako uživaju na prostranom imanju. Plešu, odmaraju, brčkaju noge u bazenu i voze se na skuteru - sve noseći vjenčanicu i odijelo. 

Kuća s okućnicom ovog SDP-ovog gradonačelnika vrijedna je oko 1,5 milijuna kuna, a prostire se površinom od 3.464 kvadrata. 

Raskošno imanje gradonačelnika Nove Gradiške pogledajte u nastavku s početkom od 2:40 minute videa. 

Komentara 82

DU
Deleted user
19:45 19.09.2020.

Jedan drzavni sluzbenik na celu drzavne tvrtke moze zaraditi za pristojan stan i to je manje vise sve. Svi zaboravljaju na troskove zivota. Treba sve takve pomesti po kratkom postupku i svu imovinu oduzeti.

KA
karlodrago
19:27 19.09.2020.

SDP -ovci glume proletere ,poštenjačine i sirotanoviće, samo bi ih pitao u koju kategoriju upada ovaj veliki poštenjačina Grgić.

AD
adminenapusimisekurca8
19:09 19.09.2020.

Ljubav na prvi pogled

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije