Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokvario se motor

Grčka spasila posadu teretnog broda

Japanski ribarski brodovi
GettyImages
04.12.2019.
u 12:07

Obalna straža primila je poziv u pomoć s plovila tijekom jutarnjih sati. Posada je htjela napustiti brod koji je nekontrolirano plovio između otoka Lezbosa  i Skirosa zbog otkazivanja motora

Grčke vlasti u srijedu su spasile posadu teretnog broda, koji plovi pod liberijskom zastavom, nakon što mu se pokvario motor u Egejskom moru, priopćila je obalna straža.

Obalna straža primila je poziv u pomoć s plovila tijekom jutarnjih sati. Posada je htjela napustiti brod koji je nekontrolirano plovio između otoka Lezbosa  i Skirosa zbog otkazivanja motora. Brod se nagnuo na jednu stranu zbog tereta koji se počeo pomicati, rekla je obalna straža dodavši da na tom području pušu snažni vjetrovi.

Helikopteri zračnih snaga evakuirali su 10 ljudi s broda i još četvoricu iz čamca za spašavanje i prebacili ih na Skiros. Brod je prevozio čelik, rekao je dužnosnik obalne straže.

Glasnogovornik obalne straže izjavio je za AFP da su, po informacijama koje su im dali, spašeni mornari Ukrajinci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije