116 32°C
 • Avatar fidelio
  fidelio:

  Ono kad nazivno suverena država postane taoc kapitalističkog procesa u kojem novac ima prednost pred razumom i državnim interesom. To se zvalo još i zrende. Između EU i kompanija, RH igra zrende :)

 • herojulice:

  Novi natječaj. Smanjiti rokove tako da ne prelaze završetak gradnje mosta i jedini koji to mogu napraviti u roku su Kinezi.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  dal se u natječaju tražilo da ponuditelj nije kažnjavan radi kartela? nije. grci znači mogu raditi. dal je strabag lagao u dokumentaciji? jest. što rade naše stručne službe, zar ne bi trebale provjeriti ponuditelje, od njih tražiti dokaze za to ... prikaži još! što su priložili u dokumentaciju? strabag izbaciti, to je već sad jasno, oni daju žalbu na svaki natječaj za ceste, pruge. austrijanci stop. nije vam to doba franje josipa ni bachovog apsolutizma! mi smo vas, ako niste zaboravili, izbacili iz naše domovine. nismo vas voljeli prije 100 godina, kako ste mogli misliti da vas sad volimo? btw. znate li da veliki udjel u strabagu imaju rusi... a amerikanac veli da ruse trebamo blokirati... pa hoćemo li slušati gazdu ili solirati?! :) nećemo ni kineze. domaći neozbiljni. bosanci... su bosanci. ceste se moraju same izgraditi!

Još iz rubrike Vijesti

Prosvjed u Turskoj
SVRGNULI TRI GRADONAČELNIKA

Turska policija mlatila prosvjednike: Gađali ih vodenim topovima i suzavcem

Antun Novoselović
Antun Novoselović

Šef zadarskog SDP-a izašao iz stranke i dao ostavku na dužnosti radi "borbe protiv zadarskog kartela”

3
Ilustracija
ISTRAGA U TIJEKU

Dvije osobe poginule u padu helikoptera kod grčkog otoka Poros