Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVOJEVOLJNO JE ODUSTAO'

Grbin tvrdi da nije bilo pritisaka na Jakovinu te je otkrio tko će ga zamijeniti

Peđa Grbin, Ministartsvo pravosuđa
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
02.08.2016.
u 22:26

Govorimo o čovjeku koji je svojevoljno odustao od sigurne fotelje - kazao je Grbin.

SDP-ovac Peđa Grbin kazao je kako niti stranka niti koalicija nisu stvarali pritisak na Tihomira Jakovina da se povče s kandidacijske liste SDP-a.

- Govorimo o čovjeku koji je svojevoljno odustao od sigurne fotelje - kazao je Grbin za RTL Danas. Dodao je kako će Jakovinu zamijeniti "novo lice" te da je to ime "poprilično neočekivano" i koje nije poznato široj javnosti.

Na komentar da iz Mosta kažu da je to zapravo priznanje krivnje Grbin je odgovorio: "Ne, dapače. Gospoda iz Mosta mogla su pričitati ono što je napisao Jakovina pa bi vidjeli o čemu se radi. On je bio izložen čitavom nizu napada zadnjih nekoliko dana i shvatio je da se njega koristi kao sredstvo kojim se napada ne samo njega, već i stranku koje je član. Ovo što je napravio je vrlo odgovorno prema stranci, ali i prema javnom interesu jer je svojim micanjem maknuo određenu temu iz kampanje".

Kazao je i kako smo "prije samo nekoliko mjeseci" bili svjedoci "konstituiranja jednog posebnog vijeća" za suradnju između Mosta i HDZ-a.

- U njemu je sjedio i gospodin Kovačić koji je imao jedinu zadaću kadrovirati po Hrvatskoj. On je sjedio na tom mjestu, i on danas meni popuje. To je strašno - kazao je Grbin.

>> Jakovina se povukao s liste Narodne koalicije

Komentara 17

BK
branko-kockica
00:43 03.08.2016.

Peđa-geđa, nemoj nas peći na laganoj vatri, reci tko će biti novi kandidat vaše Pajser koalicije, nova snaga: Perković i Mustač vjerojatno neće, jer će se malo duže zadržati na Oktoberfestu u Munchenu. Možda Pupavac? Ili Šešelj osobno?

KE
kerbi
23:45 02.08.2016.

Ode i Jakovina zvan usisivać.

ST
stefj
07:18 03.08.2016.

Eh da je samo u Jakovini problem... SDP-ove liste su katastrofa. Maras i Opačić nositelji liste? Jedni od najgorih ministara iz sigurno najgore vlade ikada? Jambo, Beljak, Vrdoljak, Grčić, Pusić... Izgleda da SDP očišćen od strane Milanovića stvarno nema kvalitetnog kadra. A niti HSS niti HNS ne djeluju puno bolje. Jambo i Beljak? Zar je to bolje od Hrg-a i Petir? Pa to je samo brži put u nestajanje. Isto kao i forsiranje Pusić u HNS-u, koja se nakon najgoreg nastupa u UN-i neuspjelog pokušaja međunarodne karijere vraća kući opet kući... I dok se nedavno činilo da je samo pitanje hoće li SDP dobiti 70 ili 80 mjesta u saboru, nakon ovih i ovakvih lista sigurno neće doći do brojke 70...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije