Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže opoziv

Grbin poručio: Beroš mora otići zbog nesnalaženja, nereda i neznanja

Split: Peđa Grbin i Ante Franić govorili o zdravstvu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
25.04.2021.
u 15:40

Naglasio je kako odlazak ministra Beroša neće biti dovoljan ako se ne dogode korjenite promjene u zdravstvenu sustavu kako ne bismo svakih šest mjeseci dodatno "upumpavali" dodatnu milijardu da bi lijekovi dolazili u bolnice.

Bolnice su bez lijekova, sustav 'cijepi se' je krahirao, a istovremeno cvjećari dobivaju IT poslove. Ako to nije dovoljan razlog za odlazak ministra Beroša i dovoljan razlog da zazvone sva zvona za uzbunu i da se nešto napokon napravi, onda ja doista ne znam što je još potrebno da se dogodi - rekao je Peđa Grbin, predsjednik SDP-a u nedjelju u Splitu i dodao kako sve ovo pokazuje nesnalaženje, nered i neznanje u vođenju zdravstva.

Naglasio je kako odlazak ministra Beroša neće biti dovoljan ako se ne dogode korjenite promjene u zdravstvenu sustavu kako ne bismo svakih šest mjeseci dodatno "upumpavali" dodatnu milijardu da bi lijekovi dolazili u bolnice.

Oporba u srijedu ima sastanak na temu opoziva, nakon kojega će o svemu obavijestiti javnost.

25.04.2021., Split - Pedja Grbin i Ante Franic odrzali konferenciju za novinare na kojoj su govorili o zdravstvu. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

- Oporbi je bitno da se raspravi o problemima, da ukažu na brojna rješenja koja postoje. Važno je da ministar ode jer je njegova odgovornost sve što se događa u zdravstvu - poručio je Grbin.

Kandidat za župana Ranko Ostojić je istaknuo je kako je važno da SDP kao velika stranka ima svog kandidata za župana Splitsko-dalmatinske županije.

Kandidat za splitskoga gradonačelnika Ante Franić kaže kako je ministar Beroš kao nositelj liste na parlamentarnim izborima dolazio u Split i nudio obećanja, a sada je zaboravio Splićane i Dalmatince.

Ključne riječi

Komentara 18

PR
Prekosutra
15:55 25.04.2021.

Nesnalazenje, nered, neznanje - to je lice i nalicje Grbina, hocu reci SDP i ostatka oprbe!

DU
Deleted user
15:02 25.04.2021.

Ne možete svoje redove urediti a vodili bi državu. Ha ha

AN
Antonio1952
14:46 25.04.2021.

Koji ste vi jadnici stalno trazite neciju ostavku. Dobro je da ste bar prestali traziti ostavku ministra Marica koji vam je bio trn u oku iako je najsposobniji clan vlade i nitko od vas mu nije ni do koljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije