Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U SDP

Grbin odgovorio Plenkoviću: Mi svoje probleme rješavamo, a ne trpamo ih pod tepih

Peđa Grbin izabran je za novog predsjednika SDP-a
Jurica Galoic/PIXSELL
07.10.2020.
u 13:09

Probleme u najvećoj oporbenoj stranci komentirao je i premijer koji je kazao da se slično događalo prije par godina.

Burne jučerašnje događaje u SDP-u kad većina zastupnika nije dala podršku novom predsjedniku stranke Peđi Grbinu komentirao je i sam premijer Andrej Plenković. On je istaknuo kako je to kontinuitet i da se slično događalo i prije nekoliko godina. No, nije dugo trebalo čekati na odgovor Peđe Grbin koji se oglasio na Facebooku i odgovorio mu. 

Njegov status prenosimo u cijelosti.  

- Mi imamo problema, ali svoje probleme rješavamo, a ne trpamo ih pod tepih. Bolji je kontinuitet problema koji se rješavaju, nego kontinuitet nerješavanja korupcije - poručio je novi predsjednik SDP-a. 

 

>>> VIDEO: Peđa Grbin o planovima za SDP

Ključne riječi

Komentara 4

𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
13:14 07.10.2020.

KPJ/SDP-u nije mjesto na Hrvatskoj političkoj sceni

K1
Kalimero_12
20:47 07.10.2020.

Geđa grbine vi ste najveći problem naše države, da smo proveli lustraciju sigurno ne bi ostaci najgore zločinačke komunističke partije još i danas terorizirali hrvatski narod.

DU
Deleted user
13:30 07.10.2020.

SDP=lažna oporba vladajućoj srpsko-hrvatskoj koaliciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije