Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVIO KANDIDATE

Grbin o Milanovićevom primanju branitelja iz Okučana: Predsjednik sam vodi svoju politiku

Zadar: Peđa Grbin i Mario Vučetić održali su konferenciju za medije
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
13.04.2021.
u 12:16

Bez gospodarske politike nema drugih politika - istaknuo je Grbin.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin održao je tiskovnu konferenciju u Slavonskom Brodu. Na konferenciji je predstavljen i kandidat SDP-a za brodsko-posavskog župana Mario Vučinić te kandidatkinja za njegovu zamjenicu Ivana Ribarić Majanović.

- Brodsko-posavska županija je ustvari kad je na prvi pogled pogledate odlično povezana. Kad to gledate, ovo bi trebalo biti jedno od najrazvijenih područja u Hrvatskoj. Međutim, to nije tako. Gospodarstvo je ono čime bi se trebale baviti županije. Pitanje razvoja prepušteno je stihiji i nebrigi države. Bez gospodarske politike nema drugih politika - istaknuo je Grbin. 

Podsjetio je da mnoge škole više ne upisuju nove učenike, te da se mnogi iseljavaju. 

Upitan o tome da komentira to što će predsjednik Milanović primiti danas na Pantovčaku branitelja zbog čije je majice s natpisom ZDS napustio obljetnicu u Okučanima, kazao je sljedeće: - Predsjednik sam vodi svoju politiku, a politika u kojoj razgovaramo i ukazujemo na probleme i politika u kojem dajemo drugu šansu je politika koju bi svi u Hrvatskoj trebali voditi. 


 

Komentara 4

Avatar turskicobane
turskicobane
14:06 13.04.2021.

Prof. dejan jović koji je na državnim jaslama i prof. na Zg fakultetu ( a nekad savjetnik presjednika josipovića) je teški mrzitelj hrvatske i hrvata ,a glorificija srbe i srbiju ?! Na youtubu možete pogledat kao gosta na rts u emisiji Oko. Riječi takozvani branitelji,ili riječ nezavisna umjesto suverena,samostalna. To tako podlo ,ali nažalost plaćamo mi iz proračuna zmiju u grudima . Ali on nije jedini prof. šarić i mnogi drugi . Zašto nema odredbe da ljudi koji pljuju vlastitu državu i narod nemogu niti dana više bit plaćeni od državnog novca.

DU
Deleted user
20:09 14.04.2021.

Pedja..Pedja samo ti još pete vire iz Brandova .... ka. Putar čuda radi.

MA
Matija2110
17:09 14.04.2021.

A šta ti tele jedno sa skrivenim profilim "southman" imaš problema sa pjesmom ČAVOGLAVE...očito da tvoj kokošiji mozak to još nije dohvatio smisao te pjesme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije