Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POREMETILE I NAVIKE

Granica između RH i BiH nikad tvrđa: Epidemiološke mjere turistima iz BiH otežale ulazak u Hrvatsku

19.06.2021.
u 06:59

Državljani koji žele na hrvatsko more moraju na granici imati dokaz o cijepljenju, negativan PCR test, brzi antigenski test ili potvrdu da su preboljeli virus te dokaz o uplaćenom smještaju ili o posjedovanju kuće ili plovila u RH

Ključne riječi

Komentara 37

HA
Habuhabuhabu
10:13 19.06.2021.

Nemaju Bosanci vremena za more. U Sarajevo svaki dan sleti petnaest aviona Arapa. Treba kuhati i za njih i za djecu im. Treba to sve nahraniti i napiti. More ove godine je "adio".

TU
Tutlek1234
22:35 19.06.2021.

Kako Vas nije sram pa najveći tzv. domoljubi i rvatine za svoj džep potječu iz HZ HB... ZNA SE ...

BO
boris
22:02 19.06.2021.

tvrda granica ne znači zadržavati ljude satima kao stoku, već raditi, a sada se događa i na granici iz Slovenije to maltretiranje. Umjesto da država nabavi normalne skenere i da službenici obavljaju posao kako priliči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije