Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid vatre
Povratak na članak

Erdoğan nastavio akciju protiv Kurda unatoč primirju

Sirijski predsjednik Bashar al-Assad, čije se snage već gledaju u oči s turskim vojnicima, obećao je da će se turskoj ofenzivi suprotstaviti svim legitimnim sredstvima da bi čuvao suverenitet i integritet Sirije.

Komentari 14

KE
kelab
05:31 19.10.2019.

Kurdi ce imati svoju DRZAVU!

VL
AA
aabbcc
20:09 18.10.2019.

Ja bas ne kuzim ali mozda bi bilo bolje da se Turci dogovore sa Englezima za ove teroriste sto ih Turci tako zovu a Ameri kao zastupaju !.

VL
SV
stjepan v.
19:30 18.10.2019.

Trump je blesav ! NATO clanice u susjednoj zemlji radi agresiju. Sto ako sirijskj vojnici napadaju Tursku?

VL
NL
ne_lupetaj
20:52 18.10.2019.

Tu nesta debelo smrdi, Siriske trupe blizu turskim, a ne perjaju jedni po drugima, samo turci po kurdima. Mislim da tu ima dosta dogovaranja izmedju Siriskih trupa i turskih trupa, da se Kurdi sto bolje dotjeraju prije nego sve zauzmu Siriske trupe.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:59 18.10.2019.

treba znati da se akcije vode u siriji. nije problem zapadu bio kad je amerika i njeni 'saveznici' stvarali problem i omogućavali terorizam u siriji, razaranje jedne od najljepših i najmirnijih, skladnijih, arapskih država, već je sad problem kad sirija treba vratiti nadzor nad svojim državnim teritorijem. nije problem 3.5 mil izbjeglica u turskoj, ali je problem ako će se one vratiti u siriju. ajd recite, napišite, barem jednom da ova područja koje kurdi trenutno kontroliraju nisu nikad bila njihova, nikad nisu oni bili tu većinski narod, oni ionak čine manje od 5% stanovništva sirije. turska je bez puno muke postigla svoje strateške ciljeve, kurde je odbacila 30 km od granice, a sirija će doći na svoje granice, bez da se bakće sa kurdima. plan je uspio. taktika je bila jasna, napraviti veliku strku, velikim snagama raspaliti, izazvati strah.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
19:12 18.10.2019.

Ameri su udovoljili svim Erdoganovim zeljama pa to su Turci trazili s borbom ili bez borbe pobiti ili protjerati kurde. Disu one silne sankcije koje ce Ameri uvest Turcima i kako ce Turke baciti na koljena.Ha ha price za malu djecu. Ja sam pisao vec o tome mojim domacin Amerikancima koji su veci Ameri od svih amera.Od tih sankcija nema nista Kao posljedne naivcine pisu tu.nemogu se pomiriti stim pa pisu kako bi malo opravdali amere.Pa nece Ameri radi Kurda i sirotinje izgubit trziste od gotovo sto miliona. Neki su pisali tu kako ceih izbacit iz Natoa. Jos ceih molit da ostanu.To ono zabranija im zapad isporuku oruzju a magacini im puni. A svi zenkovi Abramsi i Leopardi a jeste naivni.moji domaci amerikanci Nadam se dace Asad izbacit Turke iz Sirije uz pomoc Rusa tamo diim je mjesto. A moji domaci Amerikanci nek nauce iz sveg ovog lova je u pitanju. A vazi sve iza druge male narode tosu samo i nasi umjetni prijatelji.Zna

VL
ZI
zip123
20:44 18.10.2019.

Po medjunarodnom pravilu ratovanja svaka zemlja moze uci do 30 km u neprijateljski teritorij ako postoji opasnost za sigurnost te drzave od te iste.Kurdi terorizmom zele odcjepiti komad Turske i Turska to neda.Neznam sta je tu cudno.To smo i mi imali od 1991 do 1992.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.