Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krapina

Gradonačelnik Zoran Gregurović javljat će se na 'Dežurni telefon' Večernjeg lista

Gregurović
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
31.10.2014.
u 18:00

Čelni čovjek Krapine bit će u redakciji Večernjaka u četvrtak, 6. studenog, od 11 do 12 sati i odgovarati na pitanja građana koji nazovu (049)/492-401. Odgovorit će i na pitanja koja do četvrtka pošaljete na elektroničku adresu krapina@vecernji.net

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović će u četvrtak, 6. studenog, od 11 do 12 sati telefonski odgovarati na sva pitanja koja će mu postaviti građani Krapine. Riječ je o rubrici pod nazivom Dežurni telefon, čiji je prvi gost u Krapinsko - zagorskoj županiji upravo čelni čovjek Grada Krapine. Oni koji ga nazovu u četvrtak mogu mu postavljati pitanja svake vrste, a gradonačelnik će na njih pokušati odgovoriti odmah. Ukoliko bude potrebno prikupiti određene materijale za podrobniji odgovor, dostavit će ga naknadno. Sve odmah dostupne odgovore Večernji list će objaviti idući dan u tiskanom izdanju, dok ćemo ostale odgovore objaviti naknadno, kako ih gradonačelnik dostavi.

Sve teme otvorene

Večernji list stoga poziva sve građane Krapine, uključujući pritom i sva prigradska naselja, da u četvrtak 6. studenog, od 11 do 12 sati, zovu gradonačelnika na telefonski broj (049)-492-401. Javiti se mogu, i oni koji nisu građani Krapine, ukoliko imaju pitanja vezana uz Krapinu, na koja bi im Gregurović mogao odgovoriti. Sve su teme otvorene, od kvartovskih pitanja o uređenju igrališta, asfaltu, kanalizaciji, kolektoru, prometu i košnji trave, preko aktualnih problematika, odnosima s lijevom koalicijom u Gradskom vijeću, zapošljavanjima u gradskim poduzećima ili iskorištavanju turističkih potencijala Krapine i Hušnjakova, do širih tema poput strategije razvoja grada.

Bez politikantstva

Napominjemo da Večernji list neće dozvoliti politikantstvo, vrijeđanja i bilo kakve druge pokušaje zlouporabe Dežurnog telefona. Namjera je pomoći građanima u svakodnevnom životu. Čitatelji mogu pitanja uputiti i unaprijed, na elektroničku adresu krapina@vecernji.net. Proslijedit ćemo ih gradonačelniku Greguroviću te ćemo objaviti i odgovore na njih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije