Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovarali projekte
Povratak na članak

Gradonačelnik Osijeka i župan sjeli za stol sa saborskim zastupnicima iz IV. jedinice

Ivica Vrkić istaknuo je kako nema mjesta političkom nadmetanju, no Branimir Glavaš naveo je kako ova inicijativa nije prva te da su sve ranije - propale

Komentari 1

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
18:10 22.02.2016.

Akcija za svaku pohvalu i konačno ako su ti politički predstavnici iz toga kraja onda MORAJU zastupati i interese ljudi toga kraja,a ne svoje je..ne stranke ili partije! jedan savjet:ako se ne budu tako ponašali u Saboru,lokalno (gdje žive) treba im zagorčavati život (kao izdajicama) da požele da se odsele,jer ako ne zastupaju one čijim su glasovima izabrani,neka otiđu živjeti među one kojima se pokoravaju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.