Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalibor Domitrović

Gradonačelnik Ogulina: Iz medija sam doznao da sam pozitivan na COVID-19

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
10.07.2020.
u 09:08

Nakon dogradonačelnika Daniela Vukelje, na COVID-19 pozitivan i prvi čovjek Ogulina.

Nakon dogradonačelnika Ogulina Daniela Vukelje, na COVID-19 pozitivan je i prvi čovjek Ogulina Dalibor Domitrović koji se, odmah sinoć, javnosti obratio na svojoj Facebook stranici.

"Poštovane sugrađanke i sugrađani, već dva dana nalazim se u samoizolaciji zbog sumnje da sam zaražen koronavirusom. Bio sam na testiranju i upravo sam iz medija doznao da je test pozitivan! Nemam nikakve simptome i dobro se osjećam. Naravno, u samoizolaciji ostajem do potpunog ozdravljenja. S radom nastavljam iz samoizolacije, putem e-maila, telefonske i videoveze. Nažalost, virus se uvukao u sve pore društva i izgleda da počinjemo plaćati danak zbog neodgovornog ponašanja. Sve vas pozivam na odgovorno ponašanje, pratite naputke struke i budite odgovorni. Živi, zdravi i negativni na virus bili", naveo je D. Domitrović u priopćenju. 

Tijekom dana bit će poznato je li još netko od djelatnika gradske uprave, koji su stavljeni u samoizolaciju nakon što je ustanovljeno da je nalaz dogradonačelnika Vukelje pozitivan, kao i ima li zaraženih u Karlovcu gdje su također odrađena testiranja većeg broja ljudi. S jučerašnjim je danom, kada je utvrđeno pet novih slučajeva, u Karlovačkoj županiji bilo 26 oboljelih osoba.

Video – Ovakvo je stanje na Jadranu: Pogledajte kako su prije izgledale plaže, a kako izgledaju sada

Komentara 1

PA
pappmisi
14:19 10.07.2020.

Alo !! Zbog ovakvih vjesti i pogorsanja situacije sa Korona virusom Madjarska ce zatvoriti granice prema Hrvatskoj ili nece dopustiti da se letuje u Hrvatskoj !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije