Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gradonačelnik Obersnel jedini kandidat za šefa riječkog SDP-a

Vojko Obersnel,
Goran Kovačić/PIXSELL
24.01.2010.
u 13:12

Jedini kandidat za prvog čovjeka stranke u Rijeci, nakon što je dugogodišnji čelnik gradskog SDP-a Vladimir Šepčić podnio ostavku, je gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel pa se iznenađenja ne očekuju.

RIJEKA - Prvi korak u izboru novog vodstva, riječki SDP-ovci čine današnjim izborom predsjednika gradske organizacije.

Jedini kandidat za prvog čovjeka stranke u Rijeci, nakon što je dugogodišnji čelnik gradskog SDP-a Vladimir Šepčić podnio ostavku, je gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel pa se iznenađenja ne očekuju.

Gradskog šefa stranke biraju svi članovi, a dva potpredsjednika, Predsjedništvo i Gradski odbor birat će delegati na Konvenciji za tjedan dana.

Svoju stranačku dužnost, glasovanje za predsjednika, kandidat Obersnel obavio je u 10.30 sati, a župan Zlatko Komadina pola sata ranije. Birački odbor službene rezultate
izbora objavit će večeras.

Komentara 10

OB
-obrisani-
13:47 24.01.2010.

Sacekajte malo dok se vidi ,sta se to desavalo sa Bukobranima ,izgleda su i njegovi prsti u pekmezu.

OB
-obrisani-
14:16 24.01.2010.

toliko o demokraciji i o tome lopovskom debelom smeči i tom prokletom sdp-u pa niti jedna stranka nikada nije bila u rijeci zato i je toliko narkomanije i lopova a pogotovo mafije fuj

BS
bstrabi2
19:30 24.01.2010.

Takvi izbori su nam već poznati.To je praksa još od 1945. Do 1990.Sada se nastavlja.Diktatura komonizma je odavno poznata......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije