Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJO ĆAĆIĆ

Gradonačelnik Knina: Nepojmljivo je da netko dođe i napadne djevojčicu od 13 godina

Knin: Predstavljanje knjige "Ratni dnevnik" generala Rahima Ademija
Davor Puklavec/PIXSELL
10.08.2022.
u 21:05

Policija je napravila uviđaj. DORH će do kraja obaviti proceduru", kazao je gradonačelnik.

Sukob u Kninu i dalje je u zanimaju opće javnosti. Nakon incidenta u kojem je sudjelovao košarkaš iz Srbije, članovi njegove obitelji te nekoliko osoba s područja Knina, među kojima i policijski djelatnik, podnesena je kaznena prijava protiv šest osoba i to zbog nanošenja teških i lakših ozljeda, prijetnji te remećenja javnog reda i mira

Gradonačelnik Knina Marijo Ćaćić prokomentirao je za RTL koliko ovakvi incidenti narušavaju suživot i mir.

"Ja i moji prethodnici dugo vremena govorimo mi nemamo suživot mi imamo život. Mi u Kninu zajedno živimo i imamo iste probleme. Ovo je jedan jako rijedak slučaj i ovo nije jedan međunacionalni konflikt nego je nastao kao sukob u prometu", kazao je Ćaćić.

Mještani tvrde da se radi o obitelji koja je imala već sličnih incidenata.

"Ja sam preko medija čuo da je bilo takvih incidenata prošlih godina. Ja pozivam sve građane Knina i šire da smirimo tenzije jer je ovo izdvojeni slučaj. U zadnjih pet godina smo imali možda jedan ovakav slučaj. Ne bih htio trivijalizirati, to je velik problem. Nepojmljivo je da netko dođe i napadne djevojčicu od 13 godina. Policija je napravila uviđaj. DORH će do kraja obaviti proceduru", kazao je gradonačelnik.

U ovom slučaju Hrvati i Srbi tvrde da ovakvi incidenti narušavaju zajedništvo.

"Meni je jako drago zbog toga. To pokazuje jednu koheziju i homogenost. Nama nije u cilju da se ovdje potencira konflikt jer on ne postoji. Ja osobno poznajem policajca koji je u tome sudjelovao i znam da se radi o jednoj časnoj obitelji", izjavio je Marijo Ćaćić.

VIDEO: Novost na mirovinama: Umirovljenici će početkom rujna prvi put vidjeti jednu promjenu

Komentara 51

PR
prajdali100
21:18 10.08.2022.

Ovog "junaka" koji je došao prosipati silu nad našom djecom procesuirati u skladu sa zakonom.Bez odugovlačenja,sve je jasno.

CR
CrniMax
21:34 10.08.2022.

trebalo ih je namlatit ko vola u kupusu, i svakog tko Srbuje po Hrvatskoj. 13. god je dob dijeteta mamu ti jeb...

HU
Hubrvi
21:55 10.08.2022.

Kaj je to tebi gradonacelnice nepojmljivo? Da jedna odrasla Srpkinja napadne 13-stogodisnju djevojcicu nije nepomjljivo, to se od jednog Srbina ili jedne Srpkinje uvijek moze ocekivati. To su cetnici radili za vrijeme 2. Svjetskog rata, to su Srbi-cetnici radili zaa vrijeme Domovinskog rata, to isti rade i danas, a raditi ce i sutraako ih se ne kontrolira..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije