Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebni zahtjevi

Gradonačelnik Karlić: Auto nije za mene, već za dogradonačelnike

klarlic
Goran Ferbezar/PIXSELL
29.10.2013.
u 10:43

Kao obvezna oprema naveden je servo upravljač podesiv po visini i dubini presvučen kožom, putno računalo, elektronska blokada protiv krađe...

U Narodnim novinama je objavljen natječaj kojim Grad Vinkovci kupuje službeni osobni automobil vrijedan 437 500 kuna s PDV-om. U natječaju se precizira kako vozilo mora biti turbodiesel, EURO V, radnog obujma najviše 2000 ccm, snage motora najmanje 120 kw, metalik crne boje, emisija CO 2 najviše 130g/km, mjenjač ručni, najmanje 6 brzina, a pogon na prednje kotače.

Kao obvezna oprema naveden je servo upravljač podesiv po visini i dubini presvučen kožom, putno računalo, elektronska blokada protiv krađe, xenon svjetla s pranjem, grijanje i prozračivanje vozila u mirovanju, prednji i stražnji parking senzori. Limuzina mora imati pet vrata, dužine 4 800 mm i širine 2795 mm. Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić kaže kako to nije za njega automobil jer njegov Citroen je star tek četiri godine i dobro služi, već za dvojicu dogradonačelnika.

- Automobil koji oni koriste star je osam godina i novi automobil, kao i ovaj stari, uzimamo na lizing i to će nas godišnje koštati 75 do 80 tisuća kuna, ali kada god poželimo raskinuti ugovor. možemo to učiniti. Moj Citroen 5 mene dobro služi i njega je Grad kupio dok novi automobil uzimamo na lizing - kaže gradonačelnik Mladen Karlić. Neslužbeno doznajemo kako u Gradu razmišljaju o Škodi, klasi koja odgovara zahtjevima natječaja.

>> Boje nevažne, nepotizam je drag svima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije