Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako neugodno!

Gradonačelnik izbačen iz restorana zbog bermuda

Kratke hlače
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
11.08.2017.
u 12:31

– To nije bila službena večera, bio sam sa svojim prijateljima pa sam mislio da se mogu obući ležernije

To nije bila službena večera, bio sam sa svojim prijateljima pa sam mislio da se mogu obući ležernije,  opisao je incident Giorgio Del Ghingaro, gradonačelnik Viareggia na obali Toskane.

Del Ghingaro nije znao da u restoranu postoje pravila odijevanja. Nakon što je ušao, konobar (kojem je bilo vidljivo neugodno), jednostavno ga je izbacio.

Club Nautico priopćio je da žali zbog incidenta i da će gradonačelniku zbog proživljene neugodnosti dodijeliti članstvo.

Komentara 16

TU
turbolet
15:55 11.08.2017.

Konobar se sigurno biranim riječima obratio gostu i objasnio pravila kuće a vi novinarski jad ste kao i obično to preveli na vaš jezik pa smo dobili vijest dana...............stvarno ste jadni

MA
malopivo
20:30 11.08.2017.

Jednostavno su aplicirali zakon koji je on potpisao,samo sto je mislio da ce njemu progledati kroz prste Svaka cast konobaru

MA
Mario5
13:25 11.08.2017.

To nije zbog muha i komaraca, nego je to stara tradicija da muskarci ne mogu u restorane goih nogu. Da je zbog muha, onda bi i zenama branili da dolaze u haljinama i minjacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije