Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIJ

Gradonačelnik Imotskog: 'Škori je otkazano jer se nisu na vrijeme najavili'

Miroslav Škoro održao koncert u Trilju povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
08.08.2019.
u 16:27

Ove je godine koncert u Imotskom trebao biti 2. kolovoza, na Dan grada, dogovoreno je da također bude besplatan, ali mu je HDZ-ov gradonačelnik Budalić naglo otkazao.

Danas je u medijima kružila priča o otkazivanju koncerata pjevaču Miroslavu Škori zbog, navodno, njegove predsjedničke kandidature. Koncerti su mu otkazani u Imotskom i Našicama, a kako tvrdi menadžment pjevača, nisu dobili nikakvo obrazloženje otkaza. U vezi toga oglasio se gradonačelnik Imotskog tvrdeći kako do dogovora nije došlo jer se pjevačev tim nije dovoljno rano najavio, a s grupom Vatra su već ranije dogovorili nastup.

"Budući da se pojavljuju nedoumice pa i dezinformacije oko koncerta za Dan Grada iznosim ovdje ključne činjenice. Prije nekoliko dana su me kontaktirali neki sugrađani s informacijom da bi Miroslav Škoro besplatno nastupio za Dan grada u Imotskom. Grad Imotski, međutim odavno ima dogovoren nastup s grupom Vatra koji je postignut po unaprijed definiranoj standardnoj proceduri. Grad je otvoren za svaku vrstu suradnje, pogotovo s umjetnicima kao sto je Miroslav Škoro, međutim sve treba dogovoriti unaprijed i prema utvrđenoj proceduri. U javnom prostoru su počele kružiti dezinformacije o nekakvoj zabrani što nije točno. Jedini kontakt Grada s Miroslavom Škorom je bio prošle godine kad je nastupio povodom dolaska Vatrenih u Imotski. Miroslav Škoro je u naš i svoj grad dobrodošao ali od njegovog tima očekujemo da takve stvari najavi unaprijed i na vrijeme te da poštuju proceduru. Na kraju, kako će tko kombinirati svoje umjetničke gaže i političke ambicije, stvar je svačije osobne savjesti. Grad Imotski se u to nije i neće se miješati", priopćio je gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić.

Podsjećamo, timu Miroslava Škore, kažu, je posebno žao što je otpao nastup u Imotskom, odakle Škoro vuče podrijetlo. Prošle je godine on imao u Imotskom koncert u sklopu dočeka hrvatskog nogometnog reprezentativca Ante Rebića. Škorin menadžement navodi kako je Škoro nastupio besplatno, te je iz vlastitog džepa platio razglas. Ove je godine koncert u Imotskom trebao biti 2. kolovoza, na Dan grada, dogovoreno je da također bude besplatan, ali mu je HDZ-ov gradonačelnik Budalić naglo otkazao.

VIDEO Miroslav Škoro u Sinju



 

 

 

Komentara 38

Avatar southman
southman
16:56 08.08.2019.

Škoro bi da mu HDZ financira kampanju ??

Avatar Narod
Narod
16:43 08.08.2019.

Ocekivati da mu HDZ pomaze kampanju od koje bi slucajno dobro i zaradio je malo jeftino, ako i od "dr. Skore previse je!

VB
vbk
17:10 08.08.2019.

Škoru su svake godine zvali u Višnjevac odakle je on jel za malu Gospu kada je tamo kirvaj nikada nije htio pjevati sad odjednom hoće svagdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije