Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANA MARKOVIĆ
Povratak na članak

Gradonačelnica Supetra: 'Mjesecima vrijeđaju mene i obitelj, ali sad sam se morala obratiti policiji'

"To je njihov obraz, njihovo pravo lice i pravo lice onoga što predstavljaju. Bezidejnost, bezkarakternost, slabost i kukavičluk i ne ostavljaju drugog načina osim skrivanja iza lažnih imena"

Komentari 2

BE
Beskucnik
11:56 11.11.2020.

Gospođa je cista orjunasica , ateist ..ali ne bih o njoj , nego o potpuno neprvednom sustavu u Hrvatskoj, kumica na placu mora imat fiskalnu blagajnu , Slavonac ne smije ispeci rakiju , napravit kulen , dok netko na apartmane ne placa porez , i jos drzava daje nepovratnu potporu za izgradnju bazena , fizickim osobama , koje ne placaju porez .Zahvalhujuci prihodima od turizma , koji su vecinom u sivoj zoni , turisticki krajevi zemlje , na papiru stoje nerazvijeni , a ljudi zive visokim standardom , dok im drzava subvencionira trajekte , daje bespovratna sredstva ,koja otkida od siromasnih dijelova zemlje i onda to koristi netko tko je mrzitelj svega Hrvatskog , kao ova , ..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.