Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao bez plijena

Građani hladne i prisebne glave obuzdali maskiranog razbojnika

kerumov dućan
Ivo Čagalj/PIXSELL
05.05.2011.
u 12:33

U prodavaonicu u splitskoj Šižgorićevoj ulici upao je mladić naoružan nožem. Građani su ga svladali i zadržali do dolaska policije.

SPLIT - Građani koji su se u utorak oko 17.20 sati nalazili u prodavaonici Kerum u Šižgorićevoj ulici kada je u nju upao maskirani razbojnik ostali su hladne i prisebne glave i spriječili ga u zločinačkom naumu.

Muškarac je prijeteći nožem pokušao otuđiti novac od zaposlenica, no građani su ga spriječili i zadržali do dolaska policije

 Na mjestu događaja pronađeni su predmeti koje je koristio u pokušaju razbojništva.

U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja nad 26-godišnjakom, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Komentara 2

CR
Crollywood
14:46 05.05.2011.

Da je pokušao ukrasti neko državno poduzeće nitko ga ne bi dirao... Love se sitne ribice,dok krupne i nakon dokazanog lopovluka ostaju uvažena gospoda u skupim odijelima,i s državničkim držanjem...

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:20 05.05.2011.

Koja budala ,ne možeš vjerovati !! ići u pljačku naoružan nožem,i to još plastićnim ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije