Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Građani će birati najbolji hrvatski hotel, restoran, vino, znamenitost

dubrovnik
Grgo Jelavić/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
22.02.2011.
u 21:09

U anketiranju sudjeluje 3100 građana, a svi koji žele mogu glasati i preko internetskoga portala 
www.vikendplaner.info

O ukusima se možda ne raspravlja, ali razmijeniti iskustva i spoznaje i te kako je dragocjeno. Upravo tu priliku nudi marketinška agencija Abak, koja je osmislila veliko istraživanje u kojem će sami građani ocijeniti što je najbolje, najljepše i najvrednije među hrvatskim prirodnim ljepotama, povijesnim lokalitetima, važnim osobama i djelima, događajima i običajima, mjestima za kupnju, u kulturi, sportu te ugostiteljstvu, ali i što svakako vrijedi kušati od domaćih proizvoda.

Svatko se i sam to barem jednom zapitao, a 3100 građana na ta pitanja ovih dana odgovara i anketarima Centra za istraživanje tržišta GfK. Svi ostali svojim sugestijama i prijedlozima što smatraju najboljim u svojoj županiji mogu se do kraja ovog mjeseca pridružiti akciji preko web-stranice www.vikendplaner.info.

Rezultati će biti objavljeni u posebnoj brošuri "Upoznaj Hrvatsku, saznaj što je najbolje u Hrvatskoj", koja će se u 95.000 primjeraka 23. ožujka distribuirati kao umetak u Večernjem listu, a dijelit će se i na sajmu turizma Crotour u Zagrebu. Potragu za najboljim u Hrvatskoj osim portala vikendplaner.info i GfK podržavaju i Ministarstvo turizma, Udruga hrvatskih putničkih agencija te spomenuti sajam, a medijski ga osim Večernjeg lista prate i Lider, Hrvatski radio, Europlakat i BI Plakati.

Najbolje u Hrvatskoj, po izboru samih građana, bit će i svojevrsna uvertira u turističku sezonu od koje se ove godine mnogo očekuje.

Komentara 4

GB
golub.branimir
13:10 24.02.2011.

U ovoj našoj jadnoj Hrvatskoj morbidnosti koliko voliš. Jedno egzaktno pitanje, koje građane će anketirati, one koji kopaju po kontejnerima oko hotela i restorana, ili one druge?

OB
-obrisani-
13:50 24.02.2011.

Pa pozvat ce valjda obicne hrvate na tjedan ili dva besplatnog odmora u svojim hotelima i \'alles included\' pa ce ih ljudi ocjenjivati. To bi bilo fer, zar ne?

MM
Mladen Miletić
15:36 24.02.2011.

HRVATSKI Građani njih 3100 će birati najbolji hrvatski hotel, restoran, vino, znamenitost.. I to upravo ti jedini koji su u mogučnosti od 4,5 miliona da si priušte Hotel sa 5 zvijezdica i skupo vino ! Ostali su sretni da sia si mogu najjeftinije i na krdit priuštiti. Naši građani neče moči znati ocijeniti ako nemaju iskustva i mogučnosti usporedbe sa zapadnim zemljama iz vrha EU !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?