Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo otkriće

Građevinci radnim strojem iskopali ljudske kosti

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.09.2015.
u 15:46

Kako neslužbeno doznajemo, moguće je da je riječ o kostima koje su na tom području još iz doba Drugog svjetskog rata.

Djelatnici jednoga građevinskog poduzeća radnim su strojem prilikom izvođenja građevinskih radova na gradilištu objekta Postaje granične policije u Staroj Gradiški iskopali kosti. U četvrtak je policija u suradnji sa županijskim državnim odvjetništvom i patologom županijske bolnice obavila očevid, a inicijalnim pregledom utvrđeno je kako se radi o kostima ljudskog podrijetla te kako su u pitanju posmrtni ostaci više osoba.

Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi događaja. Kako neslužbeno doznajemo, moguće je da je riječ o kostima koje su na tom području još iz doba Drugog svjetskog rata.

>> Razbijali sarkofage tražeći blago, a našli samo ljudske kosti

Komentara 7

AJ
ajmo
16:25 25.09.2015.

Partizani svuda ostavili potpis a niko suđen.

32
321961
19:14 25.09.2015.

tim kostima se zna i ime i prezime i dan kada ih je i ko tu pohranio sramno je sto se na ovakav nedostojanstven nacin ophodimo kao da nis ne znamo i kao da je to na drugom kraju svijeta a ne kod nas i nase djelo

DU
Deleted user
18:17 25.09.2015.

Kako sad nema maštovitih brojki kad je riječ o ubijenim Hrvatima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije