Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 25. do 28. lipnja

Inicijativa 'Ne dirajte djecu' zabrinuta zbog konferencije seksologa u Dubrovniku

ne dirajte djecu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
23.06.2014.
u 11:05

Zabrinutost su izrazili zato što je domaćin konferencije Aleksandar Štulhofer kojeg su nazvali suradnikom deklariranih pedofila te zato što su predviđena predavanja o dječjoj seksualnosti.

Građanska inicijativa 'Ne dirajte djecu' oglasila se priopćenjem u kojem je izrazila zabrinutost zbog održavanja konferencije o seksualnim istraživanjima koja se od 25. do 28. lipnja održava u Dubrovniku.

Zabrinutost su izrazili zato što je domaćin konferencije Aleksandar Štulhofer kojeg su nazvali suradnikom deklariranih pedofila te zato što su predviđena predavanja o dječjoj seksualnosti.

- Domaćin konferencije je Aleksandar Štulhofer, jedan od autora tzv. spolnoga odgoja u RH, koji je ujedno stipendist i suradnik Kinseyjeva instituta. Taj isti Kinseyjev institut tvrdi kako su djeca „seksualna bića od rođenja“. Do toga zaključka su došli tako što su poticali i plaćali pedofile da zlostavljaju malodobnu djecu i dojenčad. „Vrištanje i plakanje djece, padanje u nesvijest te odgurivanje zlostavljača“ opisali su kao znanstveni „dokaz“ da su djeca doživjela „orgazam“.

Aleksandar Štulhofer već je prije, 2001. godine, organizirao konferenciju seksologa u Dubrovniku, na koju je pozvao tri deklarirana pedofila (Thea Santforda, Verna Bullougha i Erwina Haeberlea) da utječu na seksualnu politiku Hrvatske. S jednim od njih, Theom Santfordom, čak je zajedno izdao knjigu.

Ove godine je bio malo oprezniji, predavači na konferenciji nisu deklarirani pedofili, ali su svi prošli edukaciju po načelima Kinseyjeva modela. Apsolutno je neprihvatljivo da se tzv. spolni odgoj u Hrvatskoj temelji na kaznenom djelu pedofilije, te ga se iz toga razloga treba ukinuti i trenutačno izbaciti iz svih škola- navodi Građanska inicijativa 'Ne dirajte djecu' u priopćenju.

>> Građanska inicijativa 'Ne dirajte djecu': Jovanović je prekršio zakon i Ustav

Komentara 6

DE
denihr
11:17 23.06.2014.

Baš nam još samo treba konferencija o seksualnim istraživanjima !!!!!!!!!!!!!

RE
reborn
12:46 23.06.2014.

Bravo znanstveni aktivisti! Nakon nekoliko desetljeća rada na Kinseyevom nasljeđu napravili ste veliki napredak i otkrili ste pedofiliju - rješenje za sve moguće svjetske probleme. A oni ostali, koji tvrde da pedofilija postoji od kada "ima svijeta i vijeka", tee da se isto tako smatra jednim od najvećih zločina protiv integriteta najranjivijih - takve treba pod hitno "preodgojiti"... Baš me zanima da li ima koji roditelj u toj aktivističkoj ekipi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije