Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAN UNIŠTEN U POŽARU

Građani pokazali veliko srce: Za zadarskog voditelja sakupili više od 8 tisuća eura

Foto: PIXSELL
1/10
16.06.2021.
u 08:55

Radio 057 na kojem radi Valčić podijelili su akciju i na svom Facebooku i pozvali građane da pomognu Valčiću i njegovoj obitelji.

U požaru zgrade na Narodnom trgu u Zadru brojni stanari jučer su ostali bez svojih domova, a među njima je i radijski voditelj Davor Valčić. Njegov stan je kao i mnogi drugi u toj zgradi neupotrebljiv za život, a sve se to dogodilo nekoliko dana prije nego što supruga poznatog lokalnog voditelja treba roditi. 

- Ženi je termin za tri dana, imamo klinku od 4,5 godine i psa. Imamo obitelj kod koje ćemo se snaći zasad - kazao je Davor Valčić navodeći kako će od Grada dobiti privremeni smještaj.

- Cijeli život nam je ostao u tom stanu, onda se nađeš u jednom trenutku na ulici i gledaš kako sve nestaje… I treba ući u novu životnu priču, bit će to sve dobro, sve je to za ljude, navodi, piše 24 sata. 

VIDEO: Izbio je požar u stanu u centru Zadra, stanari su evakuirani

Za mladu obitelj organizirana je GoFundMe kampanja čiji je cilj bilo 3 tisuće eura. No, u manje od 24 sata građani su pokazali veliko srce i prikupljeno je više od 8300 eura. 

Radio 057 na kojem radi Valčić podijelili su akciju i na svom Facebooku i pozvali građane da pomognu Valčiću i njegovoj obitelji. 


 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar barba_barba
barba_barba
22:27 16.06.2021.

A ca je sa Šjora Mande, koja nema nikoga ni na Radiu ni na televiziji a o Facebooku da i ne govorimo

LI
liliZG
11:38 16.06.2021.

to dođe kada umjesto da otkopaš iz zida sve stare instalacije i zamijeniš ih novima , kao i ploču sa osiguračima, ljudi lupe hrpu love u lijepe zidove i školjku za wc koju mogu podizati daljinskim upravljačem , onda dođe do sličnih nevolja........ ....oprostite na mojoj frustraciji ali ja živim u zgradi staroj samo pedeset i nešto godinica, gdje su svi glavni štrangovi od krova do podruma propali i trebalo bi zamijeniti i cijevi za vodu i odvodne cijevi i provjeriti dimnjake za nape jer se navodno može i nebo vidjeti po danu, ali mojim susjedima je važnije popiturat hodnik, to što će nam se za još malo go_na prelijevati po stanovima iz prošupljenih cijevi , njima nije previše važno , glavno da hodnik lijepo izgleda.... strašno nešto....

Avatar duje912
duje912
09:12 16.06.2021.

a kako je došlo do požara? štednja na krivom mjestu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije