Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruko više nego 2015.
Povratak na članak

Građani na radu u inozemstvu prošle godine u Hrvatsku poslali 1,7 milijardi eura

U godinu dana transferi prema Hrvatskoj povećani su za 75 milijuna eura, objavio je Eurostat koji navodi da je Hrvatska četvrta po neto iznosu doznaka

Komentari 14

DU
Deleted user
21:27 13.11.2019.

Da li su to oni kojima prema drugu Mesiću, Milanoviću itd.. treba zabraniti glasanje?

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
23:56 13.11.2019.

Dajte povecajte mirovine i davanja novim braniteljima..

VL
TR
tracy
21:39 13.11.2019.

ipak se isplati politicko-ekonomski progon, mladi van doznake vam.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
21:42 13.11.2019.

Naravno da je više novaca jer ih je više pobjeglo iz Hrvatske. Više ih je vani i više šalju onima koji su ostali da nekako prežive.

VL
DU
Deleted user
21:38 13.11.2019.

To su oni koje je kradeze otjerao iz zemlje...

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
00:46 14.11.2019.

Tako mi jaružala, to je ono pravo. Neovisna država i njeni vjerodomoljubni uhljebi, glodari su osudjeni na uspjeh. Na jednoj strani izbjegli izrodi kao bijesni šalju eure i dolare članovima svojih obitelji doma, a zahvalna tegleća marva sa Istoka za šaku riže rinta kao bijesna u neovisnij državi. Tako našio zaslužni osloboditelji i njihovi dični potomci uhljebi leže i zazivaju kruh po onoj narednoj: Lezi hljebe da te jedem! Jedino što nedostaje da se preimenuje neovisna država u Republiku Hrvatski Uhljebistan. Treba odati priznanje našim Poglavarima Vrhovnici Kolindi BBh i Mesiji Andreju BBh, koji jurišaju kao bijesni na Švicarce i Austrijance da otvaraju svoje granice za našu dvonožnu tegleću pa da počnu teći i potoci franaka preko Alpi u Lijepu našu. Ne mogu si oprostiti Mea culpu, mea maxima culpu, što sam sumnjao u našu ZNA SE vlast da nikada neća od neovisne države stvoriti Raj na zemlji sveopćeg tipa (Švicarsko, bavarsko, irsko, skandinavsko, australsko itd. itd. itd. tipa). O benefitima hrvatskog melting pota neću pisati i u ovom komentaru, jer su to vjerodomoljubi shvatili iz mojih ranijih komentara. Ne može nam niko ništa, jer jači smo i od same sudbine, zar ne?

VL
EU
EURUSD
21:57 13.11.2019.

Ali je zato nikad manja nezaposlenost haha kaze anemicni....

VL
DU
Deleted user
22:21 13.11.2019.

Autorica nam je super objasnila neke stvari. Jedino što joj se omaknulo je činjenica da je u tih 1,7 milijardi €ura sadržan i jedan jako velik iznos doznaka na ime njemačkih mirovina naših građana! A tih je oko pola milijunaa - onih koji svoju mirovinu primaju u Njemačku i šalju svaki mjesec novac nekome u Hrvatskoj, ali i onih koji svoju mirovinu od njemačkog mirovinskog sustava primaju izravno na jedan bankovni račun u Hrvatskoj. Radi se o iznosu od nekoliko stotina milijuna €ura godišnje. U članku, da bi se "povečao" broj onih koji rade vani - ta je činjenica jednostavno presućena. A kada se prešuti jedan takav faktor u temi onda se to ne događa slučajno.

VL
Avatar Arkandjel
Arkandjel
21:34 13.11.2019.

80% od pomoraca.

VL
BR
Brontops
21:13 13.11.2019.

I sad neka netko kaze da se prosvjetarima nema otkud povisiti placa za 18 %. -:)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.