Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čist račun

Građani će na internetu raspravljati o tome kako se troši proračun

Ivica Vrkić
Robert Anic/PIXSELL
10.09.2015.
u 16:00

-Tražimo da naši sugrađani izravno utječu na kreiranje i ocjenjivanje prihodovnih i rashodovnih stavki. Svirali smo dosad prema sluhu. a ubuduće ćemo prema notama - poručio je gradonačelnik Ivica Vrkić.

Kako bi građani imali uvid u prihode i rashode, osječka gradska uprava pokrenula je web platformu "Čist račun - osječki proračun". Internet stranica cistracun.net poticat će i javnu raspravu o trošenju proračunskog novca.

-Tražimo da naši sugrađani izravno utječu na kreiranje i ocjenjivanje prihodovnih i rashodovnih stavki. Svirali smo dosad prema sluhu. a ubuduće ćemo prema notama - poručio je gradonačelnik Ivica Vrkić (na slici). 

>> Vrkić: Dobro, prodat ću auto i kupit si konja ili magarca, više ću ličiti na njega

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Benedikta
Benedikta
20:53 10.09.2015.

E to je budućnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije