Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE

Grad Zagreb objavio datum komemoracije i sprovoda Milana Bandića

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 15:01

Sprovod Milana Bandića bit će održan u srijedu, 3. ožujka

Svečana komemoracija povodom smrti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića održat će se u utorak, 2. ožujka, s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu, Trg Republike Hrvatske 15, stoji u priopćenju Grada.

Sprovod Milana Bandića bit će održan u srijedu, 3. ožujka, u 12:00 sati, na gradskom groblju Mirogoju.

Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači

Komentara 24

Avatar drug Joža
drug Joža
16:21 28.02.2021.

Idu izbori, predizborna obećanja i pogodovanja, pregovori sa velikim igračima iz sjene, pitanje dali je baš umro prirodnom smrću ili mu je netko pomogao

JB
JOKI_BROKI
17:32 28.02.2021.

Milane hvala ti sto si uklonijo trg zlikovca i preimenovo ga u trg Republike Hrvatske.

ZA
Zapresictkon
15:45 28.02.2021.

treba se držati epidemioloških mjera u potpunosti. ostaviti građanima da u slijedećim danima i mjesecima posjete grob i tako odaju počast. vrijeme je brzo širećih korona virusa i svako veće okupljanje pogoršava epidemiološku situaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije