Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić najavio:

Grad Zagreb kupit će udžbenike svim romskim učenicima u Hrvatskoj

Milan Bandić
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
02.08.2016.
u 14:27

- Hrvatska može konkurirati na europskom tržištu rada jedino znanjem i stručnošću - rekao je Bandić

Neposredno uoči osnivačke skupštine "Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365" u Slavonskom Brodu, predsjednik stranke Milan Bandić obišao je Romsko naselje te najavio kako će Grad Zagreb iz svog proračuna financirati kupnju udžbenika svim romskim učenicima u Hrvatskoj. Obećanje je to koje se dosad nije usudio dati niti jedan hrvatski političar. Prema njegovim riječima, u osnovi programa ove stranke su obrazovanje i rad. - Hrvatska može konkurirati na europskom tržištu rada jedino znanjem i stručnošću, a da bi ljudi bili obrazovani, morate im osigurati besplatne udžbenike za osnovnu i srednju školu.

To je nešto što nije napravila ni ova eksperimenalna vlada od šest mjeseci niti one prethodne – rekao je Bandić. Svoju senzibilnost prema nacionalnim manjinama zagrebački je gradonačelnik potvrdio i time što je članom novoutemeljenog gradskog odbora stranke u Slavonskom Brodu imenovao i jednog Roma. Za predsjednika gradske organizacije izabran je Petar Bašić, dok su potpredsjednici Mira Pehar, Andrej Krijan i Franjo Ostojić.

>> Bandić: Idući tjedan predstavljam program, nećemo licitirati radnim mjestima

Komentara 40

BK
branko-kockica
14:49 02.08.2016.

Bravo, sad 99% imaš moj glas. Još podijeli 5 dodatnih milijuna kuna antifašističkim parazitskim udrugama, i sigurno glasam za tebe. Obožavam kad likovi poput tebe dijele moju lovu ovako produktivno.

Avatar think pink
think pink
15:00 02.08.2016.

ako ovo nije besramno do neba, ja onda ne znam što je... ovo je toliko jeftino, odvratno i nisko da je to reško opisati pristojnim riječima. a što je najgore - ima hrpa njih koji će i ovo popušiti i glasti za druga bandića... tužno je da ovakve jeftine fore prolaze bilo gdje na svijetu... ali ovdje prolaze bez brige...

DU
Deleted user
14:42 02.08.2016.

uranio djed božičnjak sa bedžom druga tita na kragni...(kolaru)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije