Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE ŠTEDNJE
Povratak na članak

Grad Split smanjuje plaće, reže troškove i obustavlja zapošljavanje u javnoj upravi

Mjere štednje predstavio je dr. Dean Kružić, a njima je obuhvaćeno smanjenje plaća djelatnika u gradskoj upravi i upravi gradskih institucija.

Komentari 7

IN
Informacija
13:01 07.04.2020.

Obustavlja zapošljavanje u javnoj upravi ? Al ih inače nedostaje? Mjera za svaku pohvalu. Jedino bi trebalo inzistirati da kad sve prođe osnujemo još koju općinu po županijama, nekako ih je premalo, pa nek svaka nova općina ima svog načelnika, pomoćnika, pomoćnika pomoćnika za..., pomoćnika pomoćnika pomoćnika za...

VL
Avatar EtTore
EtTore
16:13 07.04.2020.

SEZONA PROPALA

VL
DA
dam63
15:53 07.04.2020.

Prije pet godina su trebali prestati svi zapošljavati u javnoj upravi pa sada nikome ne bi trebalo smanjivati.

VL
DU
Deleted user
15:03 07.04.2020.

Zbog čega bi zapošljavali? Svi su u kancelarijama, riva ne radi.

VL
WI
wimamanianiia
13:26 07.04.2020.

Ne moze se rezati drzava i radna mjesta nasim gradjnima u nasoj zemlji, da bi se spasavale nacisticke korporacije u Hrvatskoj. To su ustase radile, znamo kako se zavrsilo.

VL
WI
wimamanianiia
13:16 07.04.2020.

Pazite se ovih iz fasista gore iz Brisela, to su vam oni sto su vam kao fol dali miliardu vasih eura, pa sada morate za tu miliardu dati njima komad svoje drzave u vrijednosti te miliarde eura. Ti su istooo sada napravili u Italiji, njihov domaci izdajnik na Vlasti upumpaje oko 700 miliardi eura kaofol u ekonomiju, a njega nema pas zasto ujesti, nego ce ovi kriminalci nastampati tonu eura da upumpaju u privatne banke i strane/njemacke korporacije u njihovoj zemlji, a za garanciju ce traziti nacionalno bogatstvo Italijanskoga naroda, prakticki drzavu Italiju, ono sto im je ostalo od drzave narodu. A to vam je Grcki scenarijo, otimacina svega drzavnoga drzavi i narodu, razvaljacina javnoga sektora i socijalnih amortizera drzavi i narodu, sve dok skroz ne sravne sa zemljom drzavu narodu, da ih izbrisu sa geografske onako kao i Grcku. Samo sto italijani nisu Grci, oni ce im se krvi napiti, i dignuti ih u zrak gore u Briselu, ako im budu tlacili obitelji, i izivljavali se na njihovoj zemlji i narodu. Oni su vec nabrijani sa tom zlocinackom politikom Brisela u svojoj zemlji, samo im treba jos natezanja, tako da im dodju gore u Brisel i skrate ih za glavu. To isto i Hrvatsku ceka sa zlocinakom na vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.