Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stranka Desno

"Grad Osijek ne smije više nikada dovesti građane u takvu alarmantnu situaciju s komarcima"

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
22.06.2019.
u 15:10

Osvrnuo se i na probleme koji su nastali kod najavljenog gostovanja hrvatske reprezentacije na Poljudu. Naglasio je kako takvo ponašanje prema hrvatskoj reprezentaciji nije dobro jer reprezentacija mora biti iznad svih.

U gradu Osijeku stvari se moraju mijenjati. Najbolji primjer nesluženja gradske uprave jest alarmantna situacija s komarcima, jer ne samo da naši sugrađani od njih ne mogu normalno svakodnevno funkcionirati, već oni prenose i bolesti. I upravo zbog toga, ova gradska uprava se ne smije opravdavati da oni nisu krivi za komarce, već moraju naći rješenje – poručio je Vedran Novokmet, koji je na zboru podružnice stranke Desno za grad Osijek ponovno izabran za njezina predsjednika.

Podsjetio je kako je za vrijeme dok je gradonačelnik grada Osijeka bio Anto Đapić, danas čelnik stranke Desno, "grad Osijek dobio bitku s komarcima".

- I najavu župana Osječko-baranjske županije, g. Anušića da će u ponedjeljak započeti avionsko zaprašivanje komaraca pozdravljamo, ali Grad Osijek ubuduće mora imati pripremljenu strategiju protiv komaraca i ne dovesti više svoje sugrađane u ovakvu situaciju. Grad Osijek mora biti spreman rješavati probleme koje muče njegove sugrađane jer mu je to dužnost - istaknuo je Novokmet.

Kazao je i kako im je važno konsolidirati stranku na svim poljima, kako bi spremno dočekali sve izbore koji slijede.

- Stranka posebno mora biti spremna izaći na parlamentarne i gradske izbore jer upravo tu očekujemo najveće rezultate. U protekle četiri godine ostvarili smo parlamentarne statuse u nekoliko općina, kao i u gradu Osijeku, te u vremenu koje nam predstoji, uz maksimalan rad i trud i u drugim jedinicama lokalne samouprave, ostvarit ćemo još bolje rezultate - rekao je.

Osvrnuo se i na probleme koji su nastali kod najavljenog gostovanja hrvatske reprezentacije na Poljudu. Naglasio je kako takvo ponašanje prema hrvatskoj reprezentaciji nije dobro jer reprezentacija mora biti iznad svih.

- Mi smo uvijek s ponosom dočekali hrvatsku reprezentaciju u našem gradu. I upravo zbog toga, podnosim inicijativu gradskoj upravi i Gradskom vijeću Osijeka da žurno kontaktiraju Hrvatski nogometni savez i da grad Osijek bude domaćin utakmice protiv reprezentacije Mađarske jer je Slavonija nebrojeno puta pokazala kako se voli i poštuje hrvatska nogometna reprezentacija – zaključio je Vedran Novokmet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije