Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloporaba položaja

Grad i komunalna poduzeća prijavili Hotele Novi DORH-u

\'zivot 21.07.2006. ...ljetna inventura...novi vinodolski...hotel Novi... (foto:Antonio Bronic)\'
Antonio Bronić/PIXSELL
23.02.2011.
u 22:00

Predstojnica gradskog ureda Maja Pilepić navodi da su prijave podnesene nakon što je na presici novljanskoga gradonačelnika Olega Butkovića izrečeno da postoje dokazi za kaznena djela

Protiv odgovornih osoba u Hotelima Novi d.o.o. i Novi spa hotels & resorts d.o.o. Grad Novi Vinodolski i njegova komunalna poduzeća podnijeli su više kaznenih prijava i proslijedili ih Državnom odvjetništvu. Predstojnica gradskog ureda Maja Pilepić navodi da su prijave podnesene nakon što je na presici novljanskoga gradonačelnika Olega Butkovića izrečeno da postoje dokazi za kaznena djela.

Riječ je o člancima 337. i 339., a u vezi s člankom 281. Kaznenog zakona, kojima se sankcionira pogodovanje vjerovnika i zloporaba položaja i ovlasti. Podnositeljima prijava priključio se i predsjednik Gradskog vijeća Neven Pavelić, dok su odgovorne osobe, prema našim spoznajama, izvršni direktor Hotela Novi d.o.o. Zlatko Mikulić i direktorica Novi spa hotels & resorts Zvonimira Orešar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije