Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gosti se zabavljali

Grad Hvar zabranio go-go plesačice

gog plesačica
Damir Špehar/PIXSELL
14.08.2013.
u 21:34

Ne vidim zašto se proziva Grad da je zabranio plesačice, a ne proziva se onoga tko ih je doveo, kaže gradonačelnik

Novi hvarski gradonačelnik Rino Budrović odlučio je napraviti inventuru javnih površina koje je Grad dao u zakup te, kako prenosi Dalmacija News, prekontrolirati na koji ih način zakupci koriste. Nepravilnosti su, prije dvadesetak dana, pronađene na štekatu ispred hotela Riva, gdje su se gosti zabavljali uz go-go plesačice.

– Točno je da smo zabranili plesačice na javnoj površini. Grad je zaštitio svoj najam. Ne vidim zašto se proziva Grad da je zabranio plesačice, a ne proziva se onoga tko ih je doveo. One nisu bile u hotelu, već na javnoj površini koja je dana u zakup. Površina je namjenski dana kao štekat, a točno se zna što se može događati na štekatima, a što ne - kazao Budrović za Dalmaciju News.

On je nezadovoljan vizijom turističkog razvoja Hvara kakvu je zagovarao njegov prethodnik, Pjerino Bebić. Smatra da promocija Hvara isključivo kao partijanerske destinacije nije dobra.

>>Hvarski gradonačelnik o Carpe Diem Beachu: Reda mora biti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije