Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Grad će darovati zgradu časnim sestrama

Grad Varaždin će darovati zgradu časnim sestrama
Foto: Grad Varaždin
26.05.2020.
u 14:49

Osim zgrade u Vrazovoj površine 116 četvornih metara darovat će im i zemljište na kojoj je zgrada podignuta

Varaždinski gradonačelnik dr. sc. Ivan Čehok najavio je da će Grad darovati zgradu uršulinkama. Na sastanku s glavaricom Uršulinskog samostana  časnom sestrom Elvirom Krišto i ravnateljicom Katoličke osnovne škole Svete Uršule časnom sestrom Ankicom Dumbović, razgovaralo se o pripremi dokumenata za darovanje nekretnina Uršulinskom samostanu u Vrazovoj ulici. Grad planira darovati uršulinkama zgradu u kojoj je smješteno Gradsko društvo Crvenog križa. 

- Grad podupire privatno školstvo i dječje vrtiće,  a također i Katoličku osnovnu školu koju uspješno vodi Uršulinski samostan. Ovim darovanjem nastojat ćemo, zapravo,  vratiti ono što je nekoć oduzeto uršulinkama u Varaždinu - rekao je Čehok.

Osim zgrade u Vrazovoj površine 116 četvornih metara darovat će im i zemljište na kojoj je zgrada podignuta. Gradskom društvu Crvenog križa bit će dodijeljena na korištenje odgovarajuća zgrada na Trgu Matije Gupca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije