Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad Bakar

Otvara se edukativna staza Ponikve

Foto: Screeenshot
1/3
29.03.2018.
u 15:21

Naime, riječ je o jezeru koje nastaje i nestaje s mnogim biljnim, životinjskim, povijesnim i krškim posebnostima

U ponedjeljak, 9.4. otvorit će se edukativna staza Ponikve. Radi se o prirodnom fenomenu koje se nalazi u zaleđu Bakra. 

Naime, riječ je o jezeru koje nastaje i nestaje s mnogim biljnim, životinjskim, povijesnim i krškim posebnostima. Edukativna staza duga je 8,5 km. Sredstva za stazu su izdvojili Grad Bakar, Turistička zajednica Grada Bakra i Primorsko-goranska županija. Edukativna staza nastala je kao poticaj da se Ponikve prepoznaju kao izletničko odredište te da se privuku turisti.

Stazu će otvoriti gradonačelnik Grada Bakra Tomislav Klarić, direktorica Turističke zajednice Grada Bakra Sonja Jelušić Marić te predstavnik Primorsko-goranske županije.

Komentara 1

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
14:30 30.03.2018.

odlicno za Turizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije