Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATRAŽILA POMOĆ
Povratak na članak

Grabar-Kitarović zamolila Macrona da se nastavi potraga: 'Otišlo je to noćas'

Na brodu su bili većinom Ukrajinci, te po jedan Rus, Južnoafrikanac i Filipinac. Kapetan Bourbon Rhodea je Hrvat Dino Miškić

Komentari 12

EL
EldersRealm
15:17 06.10.2019.

Pitanje za kompaniju koje vapi za odgovorom je kako to da nisu bili u odijelima za prezivljavanje u moru? Zar je moguce da ih na brodu nije bilo jer je brod radio u Africi u toplim morima?

VL
HO
homophob
16:44 06.10.2019.

Ova vijest je hrana za naivnu raju! Mornaricki brod na moru kosta 250 tisuca Eura na dan! Koliko je brodova ukljuceno I koliko je aviona u zraku - tko zna ali sigurno vise od jednog. Francuzi ce nastaviti potragu koliko god je netko voljan p_l_a_t_i_t_i !!!! Francuzi srezali sate letenja svojim borbenim pilotoma na ispod 100 sati godisnje da stede na gorivu i habanju aviona pa da lete i plove kada spas zivih brodolomaca vise nije mogucnost za Kolindinu ljepotu? Tesko!

VL
LI
lietuva
17:46 06.10.2019.

Nevjerojatno je da se niste udostojili ispravno napisati njegovo prezime - MIKŠIĆ!

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:48 06.10.2019.

Cudno ponasanje

VL
DI
Direkt
17:58 06.10.2019.

Točno. Kraljica srama.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
15:51 06.10.2019.

Sada je kod dragog Boga, koji ga voli. Neka ga traze molitvom.

VL
Avatar Syssko
Syssko
15:27 06.10.2019.

HDZ-Šeks-locirati-transferirati-uhititi! Kada je to obavljeno KOLINDA je sa Carlom Del Ponte na taj dan u tu "čast" pila šampanjac, nazdravljajuči "uspješnoj akciji"! Postoji snimka-CRNO NA BIJELO, pogledajte na BUJICI video, nije montaža! HDZ ga je uhitio-LICEMJERII! Ti i takvi kojii su na temelju busanja o prsa "DOMOLJUBLJEM" pokrali državu i dan danas na toj temi dižu niske strasti i dobijaju poene u suradnji sa PUPAVKOM kojem je Vučić šef iz sjene a obojici ŠEŠELJ mentor, Kolinda ih pa ugošćuje sa počastima! Tu i takvu je imalo briga za stradale? Do HR generala joj nije kamoli ikog drugog!

VL
DU
Deleted user
16:25 06.10.2019.

Di je hrvatska mornarica i hrvatsko zrakoplovstvo krste maloga...za afganistan 500 mil kuna godisnje se ima .a za naci covjeka iz sibenika se nema...mocna hrvtska vojska je ko i iz k.... sto livnjaci kazu...licemjeri i farizeji upravljaju neokolonijom zvanom i i nekad slavnom hrvatskom....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.