Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 5. do 7. prosinca

Grabar - Kitarović seli ured u Sisačko-moslavačku županiju

Predsjednica Grabar-Kitarović na konferenciji "Meeting G2.4 - Pogled u budućnost"
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
04.12.2018.
u 13:36

Trodnevni boravak predsjednice u Sisačko-moslavačkoj županiji počet će u srijedu podizanjem predsjedničke zastave ispred zgrade županijske uprave

Devetnaesto izmještanje ureda Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović bit će u Sisačko-moslavačku županiju ovog tjedna, od srijede 5. prosinca, pa do petka 7. prosinca.

Trodnevni boravak predsjednice u Sisačko-moslavačkoj županiji počet će u srijedu podizanjem predsjedničke zastave ispred zgrade županijske uprave nakon čega će predsjednica u privremenom Uredu održati radne sastanke s predstavnicima Županije, nacionalnih manjina, udruga hrvatskih branitelja, sisačkim biskupom msgr. Vladom Košićem te predstavnicima Sindikata naftne djelatnosti – Rafinerije Sisak.

Nakon susreta, predsjednica Grabar-Kitarović posjetit će Metalurški fakultet u Sisku, gdje će sudjelovati na Svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća u prigodi obilježavanja 58. obljetnice Fakulteta. Posjetit će i Opću bolnicu „Dr. Ivan Pedišić“ te Sobu čuda za terapiju senzorne integracije za djecu i mlade s teškoćama u razvoju i invaliditetom. Prvi dan boravka  završit će posjetom općini Sunja i susretom s građanima.

U četvrtak, 6. prosinca 2018. godine predsjednica Republike posjetit će gradove Popovaču, Kutinu i Novsku, općine Lipovljani, Jasenovac i Hrvatsku Dubicu te mjesto Osekovo. U Popovači će predsjednica u Osnovnoj školi „Zorke Sever“,  u nastavku projekta „Hrvatska čita“, zajedno s djecom čitati ulomke iz knjige „Božićna bajka“. Prilikom boravka u Kutini održat će radni sastanak s vodstvom Grada te posjetiti tvrtku Petrokemija d.d., a u Novskoj tvrtku MMM Vukelić d.o.o. i Poduzetnički inkubator za gaming industriju PISMO.

Predstavnici Šumarskog fakulteta u Zagrebu prezentirat će predsjednici rad Nastavno-pokusnog šumskog objekta Opeke u općini Lipovljani dok će drugi dan boravka u Županiji završiti u mjestu Baćin u općini Hrvatskoj Dubici davanjem počasti poginulima u Domovinskom ratu te susretom s članovima obitelji stradalih u Domovinskom ratu.

Sastankom s vodstvom Grada Petrinje i posjetom Učiteljskom fakultetu u Petrinji, predsjednica Grabar-Kitarović započet će u petak posljednji dan boravka u Sisačko-moslavačkoj županiji. U Hrvatskoj Kostajnici posjetit će tom prilikom Srednju školu Ivana Trnskog, u Glini održati radni sastanak s predstavnicima Grada, u općinama Donji Kukuruzari i Gvozd susrest će se s građanima, u općini Dvor obići granični prijelaz, a boravak u Sisačko-moslavačkoj županiji završiti posjetom i obilaskom Lječilišta Topuskog.

Pogledajte video: Paljenje prve adventske svijeće na zagrebačkom glavnom trgu

Komentara 19

FL
Florian39
14:40 04.12.2018.

Daj vec preseli i odseli jednom..,.

DU
Deleted user
13:49 04.12.2018.

vijest mjeseca prosinca 2018.godine !!!!!!!

AN
antonelić
13:42 04.12.2018.

jedva čekam da precjednica dođe i kod nas u parkić u travnom ... neka izmjesti ured k nama ranojutarnjim beračima boca po kontejnerima ... još kada bi nam podigla povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu namah bismo i mi krenuli u eru blagostanja kao što je obećala ... " precjednica -kraljica " ... udruga rbbk-travno ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije