Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROBAROMETAR

Grabar-Kitarović sa sve manjom potporom za svoj rad, raste popularnost Kolakušića

Crobarometar
Foto: Nova TV
1/5
27.11.2019.
u 22:25

ožo Petrov također topi osobni rejting i trenutačno može računati na 32 posto građana koji ga ocjenjuju pozitivno, a njih 47 posto negativno.

Rad predsjednice Kolinde Grabar Kitarović odobrava 55% građana, a ne odobrava njih 37%, pokazalo je redovito istraživanje Crobarometar koje objavljuje Dnevnik Nove TV.

Kako se izbori približavaju, građani biraju svog kandidata, a predsjednica ostaje s potporom za svoj rad koja je malo veća od rejtinga koji trenutačno uživa. Gubitak potpore bilježi od lipnja. Predsjednica je i dalje prva na listi popularnih političara iako redovito gubi potporu. Pozitivan dojam od njoj ima 48 posto ispitanika, a negativan 43 posto.

Mislav Kolakušić, uz nekoliko javnih nastupa trenutačno ima potporu ili pozitivan dojam među 33 posto građana, a njih 31 posto misli suprotno.

Andrej Plenković, kao i Predsjednica, blago gubi osobni rejting i o njemu pozitivan dojam ima 33 posto građana, a 56 posto misli negativno o premijeru.

Božo Petrov također topi osobni rejting i trenutačno može računati na 32 posto građana koji ga ocjenjuju pozitivno, a njih 47 posto negativno.

Milan Bandić je gubitnik mjeseca s trenutačnom potporom od 29 posto, a negativno ga ocjenjuje 59 posto. Davor Bernardić još je jedan od političara koji su gubitnici mjeseca s potporom od 26 posto, a negativnim ga ocjenjuje 52 posto.

Pogledajte i video: Ante Simonić o predsjedničkim izborima

Komentara 29

DU
Deleted user
22:44 27.11.2019.

Vidjeti ćemo koliko će imati predsjednica a koliko prodavač magle ex sudac na izborima.

PR
Princeza
23:22 27.11.2019.

Kolinda je opet predsjednica . Kolakusic je jos jedan experiment u rangu Mosta i ZZ.

Avatar Urbani
Urbani
05:42 28.11.2019.

Hrvatska je tesko podjeljena, gomila stranki i partijica. Rezultati 48% Kolindi i 33% Plenkovicu su uvijek dovoljni za pobjedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije