Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE VRIJEME DA SE DIJELIMO'

Grabar-Kitarović pozvala Škorine birače da glasaju za nju

Kolinda Grabar-Kitarović obratila se nakon objave prvih neslužbenih rezultata
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
23.12.2019.
u 00:22

Biračima koji nisu glasali za nju poručila je da zna da su glasajući za protukandidate, neki od njih na taj način izrazili određeno nezadovoljstvo

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ušla je u drugi krug izbora i za drugi mandat borit će se protiv SDP-ovog kandidata i bivšeg premijera Zorana Milanovića. U svom govoru pozvala je sve od Slavonije do Dalmacije da u idućem krugu daju njoj svoj glas, a posebno je apostrofirala one koji su u prvome krugu glasali za Miroslava Škoru.

"Pozivam sve vas od Slavonije do Dalmacije da izađete na izbore i da u drugome krugu date glas za bolju Hrvatsku. Bit će to glas za pet godina žestoke borbe, žestokog rada za ovu našu Hrvatsku, kao što sam dosad pokazala, marljivost, rad i odlučnost. Jer moj drugi mandat upravo je to, svakodnevna borba za promjene u našem društvu koje je, nažalost, još uvijek podijeljeno jalovim ideološkim podjelama i povijesnim prijeporima. To nas vraća unatrag i dosta nam je toga. Umorni smo od toga, idemo u budućnost", poručila je.

Biračima koji nisu glasali za nju poručila je da zna da su glasajući za protukandidate, neki od njih na taj način izrazili određeno nezadovoljstvo.

"Vaša mi je poruka sasvim jasna. Čula sam je, razumijem je. Ali, sada nije vrijeme da se ponovno dijelimo. 'Ili mi ili oni' ne smije biti opet hrvatska politika", ustvrdila je.

VIDEO U stožeru Kolinde Grabar Kitarović orila se pjesma "Vilo Velebita

Komentara 12

OD
otac_domovine
00:57 23.12.2019.

Odlučio sam ipak izaći u drugi krug. DAti glas Milanoviću jer je on manje zlo. Barem nije član trilateralne komisije.

CM
cmarko808
01:34 23.12.2019.

Brouahahahaha, ne treba mi tvoje zajedništvo s Plenkovićem, Pupovcem, Bandićem, Kušćevićem, Jandrokovićem i ostalom boranijom.

ZE
zelenakrava
09:20 23.12.2019.

Škoru su ona i njeni iz stožera nazivali dezerterom,onim koji je u Americi pjevao dok su ovdje Hrvati ginuli i slično. I sada bi da njegovi glasači glasaju za nju! Škorini glasaći nisu kompaktna grupa. Svatko će u drugom krugu glasati po savjesti. A što će biti ako netko od onih 1.800.000 koji jučer nisu glasali izađe na drugi krug? Rezultati su neizvjesni i pobjeda će biti tijesna, bilo od koga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije