Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalne jedinice
Povratak na članak

Grabar-Kitarović osniva radnu skupinu za fiskalnu decentralizaciju i regionalni razvoj

To nije pokušaj dupliranja onome što radi Vlada već nastojanje da sinergijom pokušamo naći najbolje rješenje, rekla je predsjednica.

Komentari 11

ZN
Znam
18:06 05.03.2019.

Al ga pisete pa nema ona ovlasti za nista osim za setnju . Presjednike bi trelalo ukinut i tako nista od toga

VL
HR
Hrvatinic
18:57 05.03.2019.

Bila i ostala tajnica ..a sada je sekretarica natoa za croatiu....pogodak u nista...

VL
Avatar tarana
tarana
19:40 05.03.2019.

Trla baba lan da joj prođe dan.

VL
ZI
zip123
19:18 05.03.2019.

Mlati praznu slamu.

VL
Avatar Asterix
Asterix
19:31 05.03.2019.

Neka me općina, županija i država poštede svojih usluga.

VL
MA
marijaqwer
19:35 05.03.2019.

Radna skupina će izvesti stado janjaca i tonu lososa za ovaj mandat, uz obećanje da će u sljedećem rezultat biti bolji.

VL
DU
Deleted user
19:48 05.03.2019.

...prvi i jedini osjećaj kad pročitam ovakve naslove je; nagon za povraćanjem.

VL
NI
NikoCro
19:00 05.03.2019.

Ma sta ona ima da osniva, kao radi nesto, e pa mozes sada skinuti zvijezde sa neba, al uvlacenje Vičiću i zadnja izjava o “ za dom” neoprostivi su, nemas moj glas

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
20:41 05.03.2019.

Bože pomozi. Živčan sam čim ju vidim, a kamoli kad slušam njene filozofije.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:35 05.03.2019.

Slažem se da treba promjeniti USTAV RH utoliko da se neovisna država proglasi za Hrvatsko Kraljevstvo, a da se Vrhovnik preimenuje u Hrvatskog Kralja, državnog poglavara koji će imati sve prerogative državne vlasti, a Vlada i Sabor da bude samoo njegovi organi. Tako bi naša buduća Kraljica u svojem drugom mandatu provela bezbrojna obećanja koja je dala i dat će domicilnim dvonožcima (glodarima, papkarima i kopitarima). To bi značilo da će Lijepa naša do okončanja drugog mandata Vrhovnice, a kao Hrvatske kraljice postati Raj zemaljski na rodnoj grudi najvjernijeg stada Hrvatskog Boga. Ako se to ne provede imat ćemo podijeljeno društvo u kojem će dvonožni vjerodomoljubni glodari biti u svojem Raju, a ostali (papkari i kopitari), koji ne odu u bijeli svijet će se baviti sakupljačkim gospodarstvom (kopanjem po kontejnerima, pašenjem trave i sakupljanjem šumskih plodova kao što su kesteni, žir, šipci, trnine, šumske jagode itd.). Po povratku sa radilišta sakupljači će moći uživati pod modrim Hrvatskim Nebom i na velikim filmskim platnima promatrati do bez svijesti nebrojene vjerodomoljubne igre. Nepokretnim, kljastim i bez udova će Crkva u Hrvata preko Caritasa dijeliti topla variva iz kazana, sa pogačom od posija. Suma sumarum neovisno Kraljevstvo može kao alternativa biti cjelogodišnji posni Raj zemaljski sa zdravim vjerodomoljubnim stadom i totalna ekološka država. U svakom slučaju najvjernije stado Hrvatskog Boga ne može minuti Raj zemaljski, koji su do sada obećavali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.