Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUTILA TOPLE ŽELJE

Grabar-Kitarović objavila fotku s Macronom: 'Žao mi je što te neću moći vidjeti '

SP 2018, Francuska - Hrvatska
Igor Kralj/PIXSELL
25.11.2021.
u 11:30

Sve najbolje tebi i divnim ljudima Francuske. Tvoja prijateljica Kolinda - navodi se u tvitu bivše predsjednice

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović osvrnula se na svom Twitteru na dolazak francuskog predsjednika Emmanuela Macrona u Hrvatsku, te mu je poslala toplu poruku. 

- Dobrodošao u Hrvatsku, dragi Emmanuel Macron. Žao mi je što te neću moći vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodnu i plodonosnu posjetu. Sve najbolje tebi i divnim ljudima Francuske. Tvoja prijateljica Kolinda - navodi se u tvitu bivše predsjednice napisanom originalno na francuskom jeziku. 

 

Podsjećamo, francuski predsjednik Emmanuel Macron stigao je u srijedu u Hrvatsku zbog potpisivanja ugovora za kupnju vojnih zrakoplova Rafala.  Fotografije Grabar-Kitarović i Macrona s finala Svjetskog prvenstva u Rusiju gdje su igrale francuska i hrvatska reprezentacija obišle su svijet. 

VIDEO: Macron položio vijenac na Spomeniku domovini

 

Komentara 12

CO
coky
11:50 25.11.2021.

A i "novinari" provociraju nešto, gdje bi mogli popušiti ban :)

PR
prokurator
11:52 25.11.2021.

hani on te već zaboravio. sad ima zokija.

FR
Freedom123
12:23 25.11.2021.

Već vidim naslov u novinama: kako je Kolinda ukrala Božić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije