Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro dijagnoza

Grabar Kitarović o ozljedi: Nije to ništa strašno

kolinda
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/8
14.10.2014.
u 15:51

Na upit o medijskim spekulacijama o njezinoj ozljedi, Grabar-Kitarović je odgovorila da nije riječ ni o čemu strašnom te kako će vjerojatno već danas imati konačnu dijagnozu

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović danas je s predsjednikom stranke Tomislavom Karamarkom prisustvovala susretu župana i gradonačelnika ove stranke u Požegi.

Pritom je komentirala i pismo Ive Josipovića predsjedniku Sabora Josipu Leki te kazala kako upravo to Josipovićevo pismo dokazuje kako on i dalje stoji uz Vladu, jer se obraća Leki, a ne Milanoviću.

– Josipović skreće pozornost s problema u zemlji, a to su gospodarstvo i teška ekonomska situacija. Pravi državnički potez bio bi da je u tom pismu zatražio da SDP izglasuje nepovjerenje ovoj neuspješnoj i nesposobnoj Vladi – kazala je Grabar Kitarović.

Na upit o medijskim spekulacijama o njezinoj ozljedi, Grabar Kitarović je odgovorila da nije riječ ni o čemu strašnom te kako će vjerojatno već danas imati konačnu dijagnozu.

Riječ je o jednoj staroj ozljedi koja se malo aktivirala, ali ništa posebno – kazala je ona.

Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL

FOTO: Goran Ferbežar/PIXSELL

>> Voli nogomet: Grabar Kitarović izvela početni udarac u finalu turnira

>> Nakon Josipovićeva pisma, Leko saziva sjednicu Predsjedništva Sabora

>> Josipović otkrio zašto je pisao Leki

Komentara 20

DC
dubravko.crnjak
16:31 14.10.2014.

Ozlijedila desnicu, kakvo je to domoljublje, zaboga!!?

Avatar cartman82
cartman82
16:21 14.10.2014.

slijedeca vijest: Kolinda je kakala polutvrdo. papala je meseko i salatu. ...e novinari moji..

Avatar dras32
dras32
16:27 14.10.2014.

Kud Ivo tud i ja...pardon kud Tomo tu i mala Kolinda. Jos jedino ekipi na VL forumu nije jasno da ce ona bit precjednica HR kad i Clinton Irana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije