Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Manolić:

'Grabar-Kitarović ne može pobijediti jer je izbacila Tita. Pobijedit će SDP-ovac'

Josip Manolić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
02.10.2019.
u 15:28

Iza svog kandidata stala je čitava stranka, stat će čitav SDP, stat će antifašizam čitav i mi možemo već u prvom krugu dobiti pobjedu - smatra Manolić

Tko će pobijediti na predsjedničkim izborima? U anketama i dalje vodi aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je danas i službeno objavila kandidaturu, no bivši premijer i obavještajac Josip Manolić ne vjeruje u njezinu pobjedu.

- Ne može pobijediti jer je polovica Hrvatske odmah na početku protiv nje zbog izbacivanja Tita kao nosioca jednog antifašizma. I sad ćemo mi objediniti i SDP i antifašizam i mislim da ćemo već u prvom krugu dobiti bitku protiv gospođe - rekao je Manolić.

Na pitanje tko će pobijediti odgovara - SDP-ovac.

- SDP je napravio jednu stratešku platformu da kandidira jednog čovjeka jer se bira jedan predsjednik. Iza svog kandidata stala je čitava stranka, stat će čitav SDP, stat će antifašizam čitav i mi možemo već u prvom krugu dobiti pobjedu - smatra Manolić.

Komentara 73

UR
Urar
15:47 02.10.2019.

Krvav do lakata...ni zemlja te nece...

Avatar dpejakovic
dpejakovic
15:41 02.10.2019.

Tebe treba raščetvoriti na Jelačić placu, to je jedina primjerena kazna zlotvore!

DU
Deleted user
16:15 02.10.2019.

Koja mrska osoba. Koliko li je taj ljudi poslao u smrt? Čista slika i prilika antifašizma kroz OZNu, UDBu, boljševizam I staljinizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije